Acadele delicioase din ciocolată cu lapte. Rețeta Elei Crăciun

Ela Crăciun a împărtășit în mediul online una din cele mai delicioase și mai rapide rețete de desert pentru copii. Este vorba de acadele din ciocolată, pe care părinții le pot prepara împreună cu cei mici. Prepararea acestui desert durează doar câteva minute.

Iată cum se prepară delicioasele acadele din ciocolată:

 „Astăzi o să vă arăt o descoperire accidentală pe care am făcut-o și noi, dar care ne place la nebunie mie și Alesiei: acadele din ciocolată cu lapte și bombonele. Se face ușor, dar e și interesant și puteți să îi lăsați pe cei mici să vă ajute la pregătirea ei. Alesiei îi place mult să mă ajute la decor și abia așteaptă să vină dimineața (pentru că trebuie să stea le rece peste noapte), ca să o topească în laptele cald.

Citește și: Ela Crăciun – Trei deserturi sănătoase pe care le poți da și bebelușilor

Pentru a prepara acest desert avem nevoie de:

  • ciocolată de menaj (poate fi și albă)
  • tavă pentru cuburi de gheață
  • bombonele de tip cip pentru décor (puteți alege orice altceva)
  • bețișoare

Topim ciocolata într-un vas la abur și turnăm apoi compoziția în formele de gheață, apoi asezonăm cu bombonelele pentru toping. Înfigem câte un bețișor în fiecare cubuleț și punem totul la frigider. După ce se întărește, acadelele din ciocolată sunt gata pentru a fi savurate. Alesia a mea preferă să le mănânce dimineața, alături de un pahar cu lapte”, spune Ela Crăciun. 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Deserturi