Această imagine a făcut înconjurul lumii. Povestea ei e fascinantă

O fotografie în care o bătrână ține în brațe un nou-născut a făcut înconjurul lumii.

Rose Canfield, bătrâna din imagine, a murit la sfârșitul lunii martie, dar imaginea în care apare ținându-și în brațe strănepoata emoționează în continuare o mulțime de oameni din lumea întreagă.

Diferența de vârstă dintre fetiță și străbunica ei este de 101 ani. Atât avea bătrâna atunci când s-a stins din viață.

Rose s-a născut în anul 1913, pe 13 iunie, într-o zi de vineri 13 și a fost cel de-al doilea copil al familiei sale. Ea a avut trei copii, cinci nepoți și zece strănepoți.

'Bunica mea a trăit în Michingan aproape toată viața. În 2007 s-a mutat în Arizona. Școala la care a învățat ea era formată dintr-o singură cameră. Tatăl ei a fost primul din oraș care a avut o mașină. A făcut facultatea la 43 de ani și apoi a devenit profesoară', a povestit nepoata ei, mama fetiței pe care Rose o ținea în brațe în fotografie.

Imaginea postată pe rețelele de socializare a declanșat un val de emoție și oameni din lumea întreagă au postat fotografii în care se văd clar diferențele de vârstă dintre străbunici și strănepoți.

Printre imaginile postate au fost unele cu diferențe de vârstă de-a dreptul uimitoare. Cea mai impresionantă a fost aceea a unei străbunici de 112 ani care ținea în brațe un nou-născut.

107 ani_diferenta

Cei care au văzut fotografiile au fost emoționați și uimiți să vadă astfel de diferențe de vârstă între cel mai bătrân membru al unei familii și cel mai tânăr. Tuturor li s-a părut fascinant faptul că străbunicii acelor copii s-au născut într-o lume pe care micuții vor putea doar să și-o imagineze, complet diferită de a lor.

103_ani_diferenta

Sursă: Huffington Post- Sursă foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie