ACTIVE CENTER & WELEDA lanseaza programul Bebe activ

Active Center si Weleda lanseaza programul „Bebe activ – pas cu pas” in cadrul caruia parintii pot invata cum sa stimuleze dezvoltarea bebelusului in primul an de viata.


Programul se adreseaza parintilor care au copii mici si consta in aplicarea unor pasi simpli, care ii vor ajuta pe copii sa se dezvolte sanatos – emotional si senzorial, sa ia in greutate, sa doarma mai linistiti, sa interactioneze mai repede si mai usor cu restul familiei sau cu bebelusii din jur. Sedintele vor fi  sustinute de Vania Limban – Moasa Independenta & Fondatoarea Active Center si kinetoterapeuti ai Active Center, in cadrul unor intalniri gratuite.

Programul  „Bebe activ – pas cu pas”  dezvoltat de Active Center & Weleda Romania cuprinde urmatorii sase pasi:
1: Masajul bebelusului prin atingere (Masaj bland, de netezire si atingere)
2: Masaj si gimnastica activa pentru bebelus (Mobilizarea articulatiilor si stimularea pielii bebelusului)
3: Bebe kinetic (Dezvoltarea miscarilor si a posturilor).
4: Baia bebelusului (Stimularea activitatii pielii, dar si indepartarea toxinelor de pe piele)
5: Mancarea pentru bebelus (Alaptarea si atenuarea colicilor prin masaj burtica)
6: Dezvoltarea bebelusului in grup (Dezvoltare prin comunicare, atingere si sunete)

„Sustinem ingrijirea naturala, inca din prima zi de viata a bebelusilor, atat prin produsele Weleda Baby, create impreuna cu medici, farmacisti si moase, special pentru bebelusi si copii, cat si prin sfaturile oferite de catre specialistii parteneri Weleda mamicilor si viitoarelor mamici.  Asadar, acest program reprezinta inca o modalitate prin care putem pune in practica filosofia Weleda de ingrijire”, a declarat Ana Maria Murariu, Marketing Manager Weleda Romania.

Despre Active Center

Active Center, primul Centru de Pregatire Pre&Postnatala din Romania, ofera cea mai vasta gama de servicii si cursuri prenatale & postnatale din Bucuresti si ajuta parintii sa traiasca  experiente extraordinare la nastere si in ingrijirea bebelusilor. Sute de femei insarcinate, cupluri, mamici sau parinti cu bebelusi au beneficiat pana acum de experienta unei echipe de profesionisti.

Despre Weleda,  „In armonie cu omul si natura
Weleda a intrat pe piata din Romania in luna iunie 2011 si este singura companie producatoare de remedii si cosmetice cu adevarat naturale, organice si biodinamice prezenta oficial pe piata locala.
Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 la Schwäbisch Gmünd in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de remedii pentru terapii antroposofice si homeopate. Sarcina companiei o reprezinta pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.

Foto: Weleda

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri