Activia de băut în ambalaj”reponsabil”

Consecvente cu politica lor de a proteja mediul înconjurător și de a promova o atitudine responsabilă față de resursele naturale, Tetra Pak® și Danone România au lansat primul produs lactat proaspăt ambalat în România în ambalaj de carton provenind din păduri administrate responsabil (certificate FSC®).

'Ne bucurăm să oferim acum consumatorilor Activia de băut în ambalaj certificat FSC, dându-le posibilitatea de a beneficia, în același timp, de un produs de calitate și de a contribui activ la protejarea pădurilor', a declarat Cristina Popescu, Corporate Communications Manager, Danone South Eastern Europe Danone.

Din studiul de opinie comandat de Tetra Pak despre FSC (Forest Stewardship Council®) și ambalajele de lapte, lactate și suc cu certificare FSC (mai 2013) a reieșit că 1 din 2 consumatori români ar alege ambalajele de carton provenind din păduri administrate responsabil (certificate FSC). Tetra Pak și Danone vin astfel în întâmpinarea consumatorilor responsabili, oferindu-le acum iaurtul de băut Activia în ambalaj de carton provenind din păduri certificate FSC.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri