Acum ai ocazia unică să-ți încălzești locuința la un nivel superior de confort și design

O metodă inedită de a asigura căldura locuinței tale, alături de confortul de care are nevoie familia sau persoana cu care împarți momentele de intimitate și relaxare absolută la întoarcerea acasă, după orele grele de muncă, este redată de spectaculosul șemineu pe lemne. Așadar, în acest articol, specialiștii sibieni de la PEFOC ne explica cum au reusit șemineele să țină pasul cu ultimele trenduri și să satisfacă nevoile tot mai specifice ale clienților, ajungând astăzi, soluții care îmbină perfect designul arhitectural, noile tehnologii și eficiența calorică.    

Evident, chiar și un șemineu ieftin nu se limitează doar pe aspectele pur decorative dintr-un cămin, reușind să contribuie decisiv și la aportul de căldură, mai ales în camera sau spațiul unde este montat. 

Și pentru că tot vorbeam despre funcționalitate și putere superioară, în oferta profesioniștilor de la Pefoc, firmă sibiană îndrăgită de peste 20 de ani pentru soluțiile sale premium de încălzire alternativă și serviciile de montaj profesional, poți găsi inclusiv modele de șemineu tip centrală cu ajutorul cărora, apa caldă și căldura vor putea fi transferate și în restul camerelor locuinței tale, prin intermediul unui sistem complex de distribuție care funcționează pe același principiu cu al unei centrale termice pe gaz – practic, faci focul în șemineu și încălzești întreaga locuință! 

Focarul va fi racordat la instalația de calorifere sau încălzire în pardoseala deja existentă în casă cu ajutorul meșterilor autorizați care se vor asigura ca tu să te bucuri de design-ul atrăgător și spectaculos al unui șemineu, la pachet cu avantajele tehnice ale unei centrale clasice pe gaz.

Este foarte important să știi că, indiferent dacă vrei o sobă lemne simplă sau un șemineu de complexitate sporită, montajul trebuie efectuat de către un personal specializat și cu multă experiența în domeniul instalațiilor termice alternative. Așadar, în etapele construirii, un profesionist Pefoc te va asista la racordarea coșului de fum la focar, izolarea termică prin intermediul materialelor de calitate superioară, realizarea canalelor de distribuție ale aerului cald și finisarea șemineului în funcție de designul ales.  

În ceea ce privește sistemul de evacuare al fumului, se recomandă achiziționarea unui coș de fum profesional, aspect care vă va ajuta să treceți cu succes testul temperaturilor extreme, a coroziunii sau evacuării în perfectă siguranță. Coșurile de fum profesionale sunt singurele care asigură funcționarea șemineului la parametri optimi, fără scăpări de căldură sau de fum emanat în încăpere. 

Din punct de vedere al finisajului, șemineele se realizează conform preferințelor tale, putând să alegi între materiale mai mult sau mai puțin costisitoare, model minimalist, cu focar modern sau personalizat în întregime. Există și posibilitatea amenajării unui loc special de șezut lângă șemineu sau al unui spațiu pentru depozitarea lemnelor cu rol practic, dar și decorativ.

Știai că un șemineu are potențialul de a mări considerabil valoarea de piață a locuinței tale cu 6% până la 12%? Un aspect extrem de important  atunci când te vei gândi vreodată să-ți vinzi locuința la un preț mult mai bun. Astfel, un șemineu îți va oferi pe termen lung și oportunitatea de a-ți recupera investiția inițială și de ce nu, chiar să te bucuri și de un mic profit.

Așadar, dacă ești interesat de achiziționarea unui șemineu de calitate și cu un aspect fermecător, începând de la focarele clasice pe lemne, gaz sau peleți, modele de șeminee electrice sau cu bioethanol, intrând pe site-ul www.pefoc.ro vei găsi o gamă completă de produse, dar și de accesorii dedicate soluțiilor de încălzire alternativă și oferte de prețuri adaptate în funcție de bugetul și nevoile de încălzire ale fiecărui client în parte!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse