Adela Popescu povesteste despre prima luna in trei

Proaspata mamica Adela Popescu, a impartasit cu cititoarele sale experienta primei luni si jumatate in 3: ea, Radu si bebe Alexandru.

Vedeta si-a inceput postarea poavestind ca de mai bine de 2 ore il pazeste pe bebe, ingrijorata fiind pentru ca acesta pare sa aiba nasucul infundat.

„Am trecut de etapa in care fac planton sa vad daca respira, de data aceasta am observat ca are nasucul infundat, e putin agitat si mi-e teama sa nu fi luat o raceala. Asa ca il pazesc cu termometrul langa mine, batista bebelusului si nitel ser fiziologic.”

Adela povesteste ca primele saptamani alaturi de bebelusul lor au trecut cu bine si ca desi auzise ca prima luna alaturi de un nou nascut este critica, vedeta declara ca nu s-a certat nici macar o data cu Radu in aceasta perioada.

„In primul rand imi place de noi. De mine si de Radu. Am trecut de prima luna, despre care auzisem ca e critica, fara sa ne certam nici macar o data. Asta poate si pentru ca am avut ajutor urias din partea mamei. Conteaza. Conteaza enorm”

In ceea ce-l priveste pe bebelusul lor, Adela a scris pe blog: „Asaaaa, iubirea vietii mele e vesela, zambeste mult, papa cu pofta, se apropie vertiginos de 5kg, nu are colici( ptiu, sa nu il deochi), nu plange la baita, incepe sa ii placa si masajul, face cacuta, pisu din plin si daca ne ajuta Cel de Sus ca noptile sa doarma si el legat aproape 4 ore, ma declar cea ma fericita mama de pe planeta. Sau hai, macar 3, dar sa stiu ca ma pot baza pe ele.”

 

 

Sursa: adelapopescu.eu
Foto: Facebook.com/AdelaPopescuOfficialPage


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul