Adela Popescu vrea să-și înțarce mezinul. „Nu mi-a venit să cred”. Prin ce trece vedeta în perioada aceasta

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară în vara anului trecut. Actrița a adus pe lume, în iulie 2021, tot un băiat, căruia i-au pus numele Adrian. Ea și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au doi băieți – Andrei și Alexandru.

Adrian are vârsta de 1 an și șapte luni, iar Adela Popescu a decis că este momentul să-l înțarce pe băiat. Actrița și soțul ei s-au mobilizat și au început deja procesul de dezvățare să ceară la sân noaptea.

„Fața mea așteptând pe hol lângă dormitor acolo unde Radu încearcă să îl adoarmă pe Adrian. Câtă răbdare ai, omule… Sau… cât de mult îți dorești să nu mai alăptez. Una peste alta trăiesc o combinație de stări.

Citeşte şi: Adela Popescu a luat o decizie importantă în ceea ce îi privește pe copiii ei: „Se trăiește cel mai bine la vârsta asta'

Pe de o parte îmi vine să iau bebelușul să îl alin, pe de altă parte știu că așa a decurs fiecare proces de alăptare până acum. Dar, peste toate, @raduvalcan, ești forță!', a scris Adela pe Instagram, acum o zi, în timp ce aștepta ca soțul ei s-l adoarmă pe cel mic.

Recent, Adela a revenit în mediul online pentru a-și anunța fanii cum a decurs prima noapte fără alăptare. Deși ei i s-a părut liniște în casă și avut un sentiment că totul merge bine, spre dimineață, actrița a aflat de la soț că băiatul a plâns toată noaptea. Chiar și așa, Adela Popescu e decisă să continue ce a început, deoarece doar așa cu perseverență a reușit să-și înțarce și ceilalți băieți.

„Deci copilașul a fost necăjit!”

Noaptea a decurs foarte bine. Pentru cei care au văzut.. așteptam pe hol să văd cum plânge copilul și Radu îl împacă… Vrem să-l înțărcăm. M-am trezit la ora șase și jumătate într-o liniște deplină. Nu mi-a venit să cred. Și zic – Extraordinar, nu s-a mai trezit ăsta mic deloc.

Și când s-a trezit Radu pe la șapte și jumătate, a venit, mi l-a pus în brațe și mi-a zis Ia-l!' Îi zic De ce?' Păi a plâns toată noaptea!'. Deci copilașul a fost necăjit. Dar noi ne menținem pe poziții. Știu că vor fi 3-4 nopți mai grele, dar Radu este lângă el ți îl mângâie. Și trebuie să se dezvețe de alăptatul de noapte' – a transmis Adela Popescu, într-un alt Instastory.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri