Adelina Pestritu este din nou nasa de botez

In urma cu 4 ani, Adelina Pestritu a botezat o fetita, dupa ce mama acesteia i-a scris pe contul personal de Facebook si a rugat-o sa devina parinte spiritual pentru micuta ei.

Pe atunci, micuta im varsta de 3 ani a foast botezata Celia Ioana.

„La momentul acela am acceptat imediat, pentru ca imi doream sa fac asta si am simtit ca este trimisa de Dumnezeu, ea nefiind botezata nici la varsta de 3 anisori', spune Adelina Pestritu

Miercuri, pe 12 octombrie, Adelina l-a botezat si pe fratiorul finutei sale Ioana.

Finul ei a primit numele de Ersan David Bakan.

 

img_5297

„Porta un nume turcesc, pentru ca tatal lui este de origine turca si a tinut neaparat sa-i duca numele mai departe” a declarat Adelina.

Adelina a respectat in tocmai toate datinile crestinesti ale botezului.

 

img_6089

 

„In timpul slujbei, Ersan era foarte agitat si plangea doar daca il lasam din brate. Cand il luam in brate imediat se linistea si adormea, semn ca avem deja o legatura stransa si speciala. A plans putin cand preotul l-a bagat in apa sfanta, dar l-am linistit imediat. Dupa slujba a dormit 2 ore, apoi a inceput sa gongane razand. Astazi merg sa-i iau mirul dupa datinile bisericesti. Celia, surioara lui, era extrem de fericita ca fratiorul ei a fost crestinat', mai povesteste Adelina.

 

img_6087

Adelina Pestritu isi doreste sa fie alaturi de finii ei toata viata, sa le ofere bucurii, zambete si sprijin ori de cate ori vor avea nevoie: Eu voi fi langa el si il voi sustine intotdeauna cu ce pot. Il voi invata ce inseamna bunatatea oamenilor si cum sa o puna in aplicare de cate ori are ocazia. Sa nu faca rau si sa isi ocroteasca surioara si familia.'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie