Aer curat pentru copilul tău – ventilația cu recuperare de căldură poate fi soluția ideală

Când devii părinte, totul se schimbă. Întreg universul tău gravitează în jurul copilului. Mica ființă perfectă și atât de fragilă are nevoie de tot ce este mai bun. Iar tu ești acolo pentru a-i oferi totul: iubire, atenție și grijă.

Cu siguranță casa ta este acum plină de lucruri despre a căror existență poate că nici nu știai, înainte de nașterea lui. De unele nu ai auzit, de altele nu ți-a păsat. Dar te interesează siguranța sa, te interesează starea sa de bine, așa că ai investit în țarcuri, sisteme de supraveghere, nebulizatoare, protecții pentru colțuri, purificatoare, uleiuri scumpe, dezumidificatoare, umidificatoare și multe alte dispozitive.

Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură – cea mai bună investiție pe care o poți face pentru copilul tău!

Dacă și tu ești genul de părinte care tresare la primul plânset nocturn al celui mic, dacă știi ce înseamnă stresul unui năsuc înfundat sau ai căutat în disperare pe internet să vezi dacă acele bubițe roșii apărute trecător pe piele sunt, sau nu, normale, atunci este clar: îți pasă și vrei tot ce este mai bun.

Iar în cazul acesta, ai nevoie să faci o nouă investiție, instalând un sistem de ventilație cu recuperare de căldură! El reprezintă soluția perfectă pentru a scăpa de o mulțime de dispozitive care ocupă spațiu, adună praf… și au nevoie de atenția ta pentru a fi acționate.

Dar el nu este numai un înlocuitor pentru umidificator, purificator, dezumidificator – prin prisma faptului că păstrează o umiditate optimă în locuință și filtrează aerul – ci face mult mai mult.

De ce ai nevoie de un sistem de ventilație cu recuperare de căldură, pentru tine și copilul tău?

Cea mai mare problemă a familiilor cu copii mici o reprezintă virusurile și bacteriile. Totuși, ceea ce mulți părinți de copii mici nu conștientizează este și faptul că uneori (mai ales în zilele reci) aerisesc mult mai rar decât ar trebui. Uneori de frică să „nu stea copiii în curent'. Alteori pentru a nu răci prea tare încăperea. În alte cazuri copilul doarme și ar putea fi trezit de zgomotele de afară.

Din aceste puncte de vedere (și nu numai), sistemul de față este minunat: asigură o aerisire CONTINUĂ, fără zgomote exterioare și fără poluare atmosferică. Mai mult, acesta este proiectat în așa fel încât să realizeze un schimb permanent și inteligent între interior-exterior. Astfel, aerul curat care vine de afară, se lovește de o serie de filtre, se „dezbracă' de bacterii, virusuri, gaze poluante, praf, șamd, și „îmbracă' temperatura aerului din interior.

Așa se face că vara scapi de grija aparatului de aer condiționat (despre care știi prea bine că nu este benefic nici pentru adulți, darămite pentru copii) și de facturile exagerate la curent… în timp ce iarna te bucuri de aer curat continuu, fără să îți crească facturile la gaze/curent sau ce folosești pentru a încălzi casa.

Pe scurt, ce obții 

Despre beneficiile ventilației cu recuperare de căldură se poate vorbi mult. Mai ales dacă introducem în ecuație și grija pe care o ai pentru copilul tău. Așa că uite, pe scurt, cele mai importante lucruri pe care trebuie să le reții:

–          ai facturi mai mici la încălzire/răcire;

–          ai aer curat continuu;

–          scapi de alergii și de factorii care le determină;

–          scapi de mirosurile neplăcute;

–          nu mai ai dioxid de carbon, radon, formaldehide, virusuri, bacterii;

–          scapi de mucegai;

–          te bucuri de o locuință chic, frumos asortată cu niște grile de ventilație elegante, concepute special pentru a se potrivi oricărui design;

–          ai parte de un somn mai odihnitor, atât pentru tine cât și pentru micuțul tău;

–          te bucuri de mai multe momente de calitate alături de familie (e dovedit științific faptul că aerul curat te ajută să te bucuri mai mult de ceea ce este în viața ta)…

… și lista poate continua.

Așadar, alege ce este mai bun pentru copilul tău: instalează un sistem de ventilație cu recuperare de căldură!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial