AFI Palace Cotroceni Mega fun are cel mai mare spatiu de joaca pentru copii

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei, anunta lansarea celui mai mare loc de de distractie pentru copii: Zorkys Planet.

Amplasat la etajul unu al mall-ului, deasupra supermarketului Real, Zorkys Planet ocupa o suprafata de 145 mp si cuprinde elemente aflate pentru prima data intr-un spatiu inchis.

La spatiul de joaca, copiii se vor putea bucura de o structura tip labirint, cu mai multe zone de atractie: tobogane, saltea elastica, bile multicolore, shoutere cu bile si multe altele, precum si un tobogan gonflabil amplasat intr-un loc special securizat (un pionierat pe piata romaneasca).

Conceput special pentru a oferi celor mici conditiile ideale pentru a se putea juca in voie, Zorkys Planet dispune de personal specializat pentru a-i supraveghea si o toaleta special conceputa pentru ei.

Totodata, copiii vor putea beneficia gratuit de apa si sucuri, precum si de desene animate pe gustul lor, difuzate prin intermediul unei retele video instalata la fata locului.

Lansarea Zorkys Planet va fi marcata printr-un eveniment la care sunt invitati toti cei mici, alaturi de parinti. Astfel, pe 19 septembrie, incepand cu ora 14:00, copiii se vor putea intalni cu Pinocchio, Piratii Zbang si Zbang, vor putea asista la un spectacol de magie cu Loony si vor putea participa la multe jocuri si concursuri. Zorky insusi va fi maestru de ceremonii, urcand pe scena de mai multe ori pentru oferi premii copiilor.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri