Află ce se întâmplă astăzi în ”Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”

Noua serie din celebrul serial turcesc Suleyman Magnificul' aduce în prim-plan alte drame şi iubiri neîmpărtăşite, dar şi răzbunări odioase, la curtea celebrului sultan. Şi episodul de azi este de neratat.

Boierul Rustem îi face o surpriză uriaşă sultanei Hurrem, aducându-i-o în dar pe cadâna Nigar, fază la care aceasta amuţeşte, căci tocmai ordonase să fie decapitată.

Cu Nigar lângă ea, Hurrem prinde forţe proaspete în războiul pe care sultana Hatice şi Mahidevran i l-au declarat.

Cele două continuă ameninţările la adresa lui Hurrem, însă nici una dintre ele nu are habar ce surpriză le pregăteşte Hurrem. Nu rataţi astăzi, de la ora 20.00, acest episod care vă va ţine din nou cu sufletul la gură.

 

Găsiţi la chioşcuri DVD-ul cu primele episoade din «Suleyman Magnificul»

Fanii serialului pot achizitiona primul sezon al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” intr-o colectie speciala, pe DVD, in fiecare miercuri, incepand de astazi, exclusiv cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei un DVD. Dacă l-ai pierdut miercuri cu ziarul, poţi găsi DVD-ul în fiecare zi, la chioşc.

Pe un singur DVD sunt inregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.

Cauta astazi, la chioscuri, primul dintre cele 12 DVD-uri cu sezonul 1 al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”! Se distribuie exclusiv cu ziarul Libertatea.

Asigura-te ca primesti DVD-urile cu inelul de originalitate si poti castiga o excursie in Turcia!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri