A aflat ca cineva folosea poza copilului ei pentru a promova avorturile

Natalie si Mark Weaver sunt parintii a trei copii. Cea mai mare dintre frati, Sophia, in varsta de noua ani, s-a nascut cu o malformatie foarte grava la nastere.

Sophie, in varsta de 9 ani, a trecut prin zeci de operatii

Sophia sufera de Sindromul Rett, o afectiune foarte rara ce ii afecteaza creierul si fiecare aspect al vietii. Sophie a trecut deja, pana la varsta de noua ani, prin zeci de operatii si nenumarate internari, toate menite sa ii faca viata mai usoara.

A aflat ca cineva folosea poza copilului ei pentru a promova avorturile 02

 

 

In plus fata de Sindromul Rett, Sophie are si malformatii la nivelul fetei, ce sunt atat de grave incat intreaga familie primeste constant comentarii jignitoare si valuri de ura.

Vazand reactia oamenilor, Natalie s-a ascuns vreme de mai bine de 7 ani si evita sa isi expuna copilul criticilor rautacioase.
In urma cu un an insa, mama s-a decis sa lupte impotriva preconceptiilor si a rautatilor gratuite pe care copiii precum Sophia le indura.

A aflat ca cineva folosea poza copilului ei pentru a promova avorturile 4

Lyla, 4 ani, imbratisandu-si sora mai mare

Recent insa, mama lui Sophie a aflat un lucru care a pus capac tuturor comentariilor negative si au ranit-o mai mult decat toate acestea impreuna.

Natalie a gasit pe Twitter o poza de-a fiicei sale, folosita ca fis de promovare a avorturilor. Mama a cerut urgent administratorilor retelei de socializare ca poza sa fie inlaturata, deoarece fusese furata si promova ura la adresa copiilor diferiti.

Cineva i-a furat poza fiicei sale, folosind-o pentru a promova necesitatea avorturilor

Mesajul ce insotea imaginea, atunci cand mama l-a gasit, era acesta: „E normal sa crezi ca fiecare copil conteaza. Cu toate astea, multi dintre ei nu conteaza, de unde si nevoia pentru amniocenteza.
Ar trebui sa fie un test obligatoriu si, daca evidentiaza anomalii, iar femeia nu vrea sa faca avort, toate costurile medicale cu cresterea copilului sa le suporte ea si tatal copilului.”

Twitter insa i-a refuzat cererea de inlaturare a imagini, sustinand ca n-ar fi nimic in neregula cu ea. Mama a luat apoi alte masuri, cerand publicul sa o ajute si sa raporteze si altii imaginea, pentru a face reteaua de socializare sa ia masuri.
Ulterior contul care folosea poza fiicei sale a fost suspendat, iar mama a primit un mesaj prin care Twitter a informat-o ca va tine cont si de aceste criterii de acum inainte.

Sursa: littlethings.com

Imagini: Twitter Natalie Weaver


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie