Ai aflat? The Cloud este locul perfect pentru petreceri de zile de naștere!

Orice zi de naștere este un prilej bun de sărbătorire și de socializare, mai ales în cazul copiilor. Indiferent dacă sunt mici sau mari, copiii vor să fie sărbătoriți cu fast, în cadrul unui eveniment plin de strălucire. Muzica, jocurile, animatorii și gustările delicioase nu ar trebui să lipsească de la aceste evenimente. Am aflat care este locul perfect pentru celebrarea zilelor de naștere, dar și ce îți oferă acesta pentru a te bucura de o petrecere de neuitat.

The Clouds- locul perfect pentru orice zi de naștere 

Dacă ești în căutarea unui loc select în care să organizezi o petrecere perfectă pentru o zi de naștere, atunci The Clouds – spațiu de joacă Herăstrău este locul perfect pentru aceasta. The Clouds este un spațiu select într-o zonă de lux a Capitalei care îți permite să organizezi pentru copilul tău petreceri memorabile.

Spațiul este dotat cu zonă de joacă, împărțită pe diferite domenii de activitate, de la activități sportive și de agrement, la activități statice și joc, perfecte pentru a le oferi celor mici momente de calitate, de care să se poată bucura pe întreaga durată de ședere.

În plus, cei mici sunt răsfățați cu gustări și preparate speciale, pregătite de către Chef Ovidiu M., un maestru bucătar dedicat, care cunoaște secretele bucătăriei moderne și tradiționale. Pentru petreceri, în funcție de meniul ales, se poate opta pentru diferite preparate care să acopere cerințele grupului.

Chiar dacă copiii sunt răsfățați cu bunătăți speciale, nici părinții nu sunt uitați. Special pentru părinți există zona de servire tip bistro, în care aceștia se pot bucura de preparate sau de băuturi fine, pentru ca experiența sărbătoririi să fie completă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. 

Animatori și magicieni – sufletul petrecerii

Petrecerile pentru copii nu ar fi la fel fără animatori și personaje de poveste. The Cloud este locul unde poveștile prind viață și unde copiii se pot distra alături de cele mai îndrăgite personaje. Muzica bună, dansul și distracția sunt la ele acasă și fac din orice petrecere un eveniment cu adevărat memorabil

Un avantaj major al acestui loc de joacă este faptul că permite organizarea petrecerilor la interior, oferind confort și o delimitare perfectă de orice factor perturbator. Astfel, locul de joacă oferă protecție și siguranță, dar și un plus de intimitate de care are nevoie orice petrecere selectă pentru copii.

Spațiul de joacă este potrivit atât pentru petreceri pentru copii mai mari, cât și pentru botezuri sau petreceri de dimensiuni mai mici, în care eleganța și rafinamentul să domnească. Cu o paletă amplă de decorațiuni, cu animatori, DJ și MC, The Cloud este locul perfect pentru a te bucura de o petrecere așa cum îți dorești, în care cei mici să se simtă ca niște adevărate vedete.

Dacă vrei să îi organizezi micuțului tău o petrecere perfectă, tot ce trebuie să faci este să stabilești o programare. Alege un spațiu de joacă select din inima Capitalei pentru a te bucura de momente unice, de care să îți amintești întotdeauna cu plăcere. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton