„Ai copil. Invata sa fii parinte”

O noua editie a Conferintei „Ai copil. Invata sa fii parinte” va avea loc sambata, 24 noiembrie 2012, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Parintii sunt asteptati pentru a gasi impreuna cu invitatii speciali solutii la cateva probleme din viata de familie moderna.

Incepand cu ora 10:00 psihoterapeutul Diana Stanculeanu va vorbi despre „Costurile ascunse ale perfectionismului in rolul de parinte”, despre ce se petrece in mintea si sufletul unui copil crescut dupa standarde perfectioniste, dand astfel argumente pentru tolerarea greselilor ca experiente de invatare la orice varsta.

Trainerul de dezvoltare personala Sorin Mihalache va invita apoi parintii la o discutie despre atentie .„Mami eu cresc. Tu ce faci? Invataturi despre atentie” este workshopul care va debuta de la ora 11.30 si va vorbi despre influenta lipsei de atentie in dezvoltarea copiilor .

Din rolul de parinte va vorbi Marius Tudosiei, cunoscut fost jurnalist si director de marketing transformat din 2010 in „bacan” si promotor al alimentatiei sanatoase. El va povesti despre cum poti sa-ti schimbi radical viata alegand in cariera si in obiceiurile alimentare variantele sanatoase pentru intreaga familie.

Editia de toamna 2012 a Conferintei „Ai copil. Invata sa fii parinte” va debuta la Iasi in Aula Mihai Eminescu a Universitatii Al.I.Cuza in serile zilelor de 22, 27 si 29 noiembrie 2012.

Detalii despre intregul program si inscrieri se pot face pe www.aicopil.ro. Accesul in sala se va face pe baza formularului de inscriere on-line sau prin inscriere telefonica la: 021 311 98 10 .

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri