Ai fost invitată la un baby shower? 6 idei de ținute

În prezent, conceptul de baby shower este foarte răspândit în România. Acesta definește o petrecere organizată de către viitori părinți, înainte de venirea pe lume a copilului. Se poate organiza în ultimul trimestru de sarcină, dar și înainte, în funcție de preferințele părinților.

Dacă ai fost invitată la un baby shower, merită să alegi cele mai frumoase cadouri, dar și o ținută pe măsură. Află cum poți să te îmbraci la o astfel de petrecere, pentru o apariție impecabilă!

Rochie elegantă

Dacă petrecerea pentru bebeluș are loc într-un restaurant select sau într-o locație specială, merită să cauți modele deosebite la rochiile de ocazie. Există numeroase modele pe care le poți alege pentru silueta ta, de la cele mini sau midi, până la rochiile lungi.

Pentru că vorbim despre un eveniment fericit, poți miza pe rochiile elegante în nuanțe delicate de roz sau pentru culori intense de roșu, oranj, verde sau albastru. Asortează rochia cu pantofi cu toc și o poșetă elegantă și ești gata de petrecere!

Rochie casual

Mergi la un baby shower care are loc în casa viitorilor părinți? Atunci poți lăsa deoparte rochiile fastuoase! Îndreaptă-ți atenția către rochii casual, cu imprimeu, pe care să le porți cu balerini, sandale sau chiar teniși.

Dacă petrecerea are loc în sezonul cald, mizează pe rochiile cu imprimeu floral. Nu există reguli clare în ceea ce privește culorile, însă poți ține cont de anotimpul în care te afli.

Costum din două piese

Rochiile nu-ți sunt pe plac? Poți încerca și varianta costumului din două piese, o opțiune cu care nu vei da greș la un baby shower. Poți opta pentru nuanțe deschise de bej sau roz, indiferent dacă porți un costum din mătase sau un model din catifea.

Accesorizează această ținută cu o poșetă elegantă și adaugă, în funcție de sezon, pantofi cu toc mic sau botine comode.

Fustă și cămașă

Vei arăta minunat la un baby shower dacă porți o fustă în care te simți bine, alături de o cămașă simplă. Aceasta este o ținută recomandată indiferent de locul în care are loc petrecerea.

Pantofii cu toc vor oferi outfitului o notă elegantă însă sunt potriviți și balerinii, dacă nu te simți confortabil cu tocuri. Păstrează o coafură lejeră și un machiaj discret, ca să arăți impecabil pentru baby shower.

Salopetă modernă

Pentru un baby shower, îndrăznește să porți și o salopetă confortabilă. Și în acest caz, există numeroase modele pe care să le porți. Poți să probezi o salopetă cu spatele gol sau un model cu croială inedită, într-o culoare puternică. Nu te feri să ieși din zona de confort atunci când porți o salopetă cu fustă sau pantalon. Adaugă pantofii preferați și o poșetă de calitate!

Jeanși și top

În final, dacă ești invitată la un baby shower într-un cadru informal, care nu necesită pregătiri suplimentare, nu vei da greș cu o ținută casual sau sport. Astfel, poartă perechea preferată de jeanși și un top simplu. Poți să scoți ținuta din zona banală cu un accesoriu cool, fie că pui accent pe încălțări sau pe o geantă cu model deosebit.

Ia cadoul cu tine, poartă ținuta preferată și distrează-te! Un baby shower este prilej de bucurie atât pentru viitorii părinți, cât și pentru invitații care le sunt alături.

Sursa foto: pexels.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse