Ai nevoie de un service auto bun pentru mașina ta? Apelează la un expert Wilio

În ziua de azi probabil fiecare familie are cel puțin o mașină. Mașina a devenit o necesitate zilnică, fiindu-ne indispensabilă atunci când mergem la serviciu, la cumpărături, în vizită la rude sau prieteni sau atunci când mergem în vacanțe.

Totuși, ca și orice alt lucru, o mașină se poate strica fix atunci când avem mai mare nevoie de ea. Pe lângă acest aspect, mașina are nevoie de întrețineri periodice pentru a funcționa corespunzător. Sfatul tuturor mecanicilor și furnizorilor de mașini auto este acela ca fiecare dintre noi să efectuăm reviziile tehnice periodice la timp, pentru a ne bucura o perioadă îndelungată și în condiții de siguranță de mașină. 

Cauți un service auto pentru întreținerea periodică a mașinii tale?

După cum spuneam mai sus, pentru a funcționa în condiții depline de siguranță, mașina are nevoie de întreținere periodică. Fie că ne referim la schimbul de ulei la motor, schimbarea filtrelor de aer și polen, schimbarea uleiului la cutia de viteze sau inspecția tehnică periodică, prin intermediul aplicației Wilio poți găsi cel mai bun service auto, astfel încât să beneficiezi de servicii și consumabile de calitate pentru mașina ta. Wilio își verifică în prealabil toți furnizorii cu care colaborează, astfel încât clientul final să fie mulțumit. 

Ești în vacanță, ai făcut pană și nu ai roată de rezervă?

Nimic nu poate fi mai frustrant atunci când ești în vacanță și mijlocul principal de transport este mașina, ca o pană la una dintre roți. Mai mult decât atât, lipsa roții de rezervă este cu adevărat stresantă. Pentru a rezolva rapid problema și pentru a te bucura în liniște de restul vacanței, prin intermediul Wilio poți găsi cel mai apropiat service auto, care îți va repara cauciucul. 

Se apropie sezonul de iarnă și ai nevoie de cele mai bune cauciucuri pentru iarnă?

Atunci când vine sezonul de iarnă, la toate service-urile auto din țară este mare aglomerație. Îți sugerăm să-ți schimbi cauciucurile din timp și să nu aștepți prima ninsoare pentru a face acest lucru. Dacă nu dispui de cauciucuri pentru iarnă și nici nu știi de unde sau ce model ai nevoie, prin introducerea unei cereri în aplicația Wilio, un profesionist din domeniul service auto te va ajuta cu explicațiile necesare, cu cauciucurile potrivite și cu schimbarea lor din timp. 

Ești în oraș și ți-a murit motorul? Mașina nu mai pornește?

Dacă nu ai efectuat la timp reviziile tehnice sau alte reparații la mașină, se prea poate ca aceasta să cedeze fix atunci când nu este cazul. Dacă ești în oraș, ți-a murit motorul și nu mai poți porni nicicum mașina, nu cunoști pe nimeni cu o platformă și nici un service auto de încredere, apelează cu certitudine la Wilio. Wilio este o aplicație multifuncțională, care te va ajută în orice situație. Este suficient să cauți în lista de servicii ceea ce te interesează, să introduci o cerere în care să specifici că ai nevoie de o platformă auto care să-ți ducă mașina la un service. În câteva minute vei primi mai multe cereri, urmând să o alegi pe cea care ți se potrivește, atât ca preț, cât și ca timp de așteptare. 

Orice problemă vei întâmpina atunci când vine vorba despre mașină, întreținerea sau repararea ei, o simplă accesare a aplicației Wilio îți va fi de un real ajutor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse