Ajutor, bebe are dermatită atopică!

Material susținut de Ivatherm

Bubițele apar mai întâi pe obrăjori sau pe cap. Apoi se întind pe brațe și când bebe începe să meargă de-a bușilea pe covor, neplăcutele buburuze roșiatice prind contur în zona genunchilor, se extind pe piciorușe, ba chiar pe tot corpul. Of, nesuferita asta de dermatită atopică!

Bebe plânge

Când bebe are dermatită atopică este tare nefericit. Nu stă locului, plânge, nu poate să doarmă. Mami nici atât. Când puiul ei nu e bine, ar face orice să îl aline.

Studiile arată că 50% dintre copiii de până la 1 an și 30% dintre cei cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani suferă de dermatită atopică, afecțiunea debutând foarte rar la vârstă adultă. 

Dermatita atopică este o afecțiune inflamatorie cronică, recidivantă, care se manifestă prin uscarea, înroșirea pielii și senzație intensă de mâncărime. 

Când pielea uscată nu își mai îndeplinește rolul de barieră protectivă, alergenii pătrund în epidermă, apar leziunile cutanate (vezicule, edem, erupții, cruste) și senzația de mâncărime. Scărpinatul contribuie din păcate la acest cerc vicios și, în felul acesta, apar puseurile sau episoadele acute. 

Deși dermatita atopică nu se vindecă complet, aceasta poate fi ținută sub control cu ajutorul produselor emoliente. 

Bebe este fericit

Bebelușul, dar și părinții lui, pot să doarmă liniștiți acum. Ivatherm a lansat o inovație special creată pentru pielea uscată și foarte uscată a bebelușilor, copiilor și adulților.

Ivahidra+ Baume este dedicat îngrijirii pe termen lung a pielii sensibile, calmează, protejează și hidratează pielea bebelușului. În plus, balsamul poate fi folosit pe față și corp și nu conține parabeni, săpunuri sau parfum. 

Ingredientul inovator al Ivahidra+ Baume este IVRESYL, un activ natural extras dintr-o plantă renumită în medicina tradițională chineză, Ohiopogon japonicus, datorită beneficiilor sale. IVRESYL îmbunătățește hidratarea, restabilește funcția de barieră a pielii, calmează, reduce inflamația și recidiva dermatitei atopice.

„Dermatita atopică este o condiție dermatologică des întâlnită la cei mici și are, din păcate, un impact negativ major. Împreună cu specialiștii noștri am descoperit un activ cosmetic care reface microbiomul cutanat, diminuează recurența și vindecă pielea mult mai rapid. Sunt fericită că am reușit sa creăm un produs inovator, extrem de eficient și de așteptat de cei care suferă de această afecțiune și de medicii dermatologi”, spune Dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea Ivatherm.

Se recomandă folosirea Ivahidra+ Baume pe termen lung pentru distanțarea episoadelor acute, inclusiv în asociere cu tratamentul medicamentos. Balsamul se aplică pe tot corpul de două ori pe zi după curățarea cu Ivahidra+ Gel de Spălare emolient. 

Acum ai un ajutor pentru a spune: „Somn ușor!”. 🙂


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul