Ajutor financiar pentru copiii cu afectiuni medicale grave

Sensiblu si Fundatia Sensiblu va directiona 225.000 RON pentru modernizarea si dotarea celor 6 ONG-uri care se dedica problemelor de sanatate ale copiilor, beneficiare ale campaniei „Fii cu inima alaturi de copii'.

Programul de strangere de fonduri „Fii cu inima alaturi de copii' s-a desfasurat in perioada noiembrie 2009 – februarie 2010.

Prin vanzarea simbolului campaniei in cadrul retelei de farmacii Sensiblu, 6 ONG-uri vor primi acum sprijin pentru tratarea problemelor de sanatate grave ale copiilor din Romania.

„Suntem bucurosi ca am finalizat actele de donatie si fiecare asociatie a primit 33.000 RON, cu exceptia Asociatiei P.A.V.E.L. din Bucuresti, care va primi 60.000 RON.

Noi am ales sa sprijinim 6 ONG-uri pentru ca am vrut sa fim alaturi de cat mai multi copii care au nevoie de ajutor.

Ei vor folosi acesti bani unde au cea mai mare nevoie. Speram ca astfel am contribuit, fiecare, la imbunatatirea conditiei de sanatate a unor copii cu probleme grave', declara Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.

Campania „Fii cu inima alaturi de copii' a reprezentat o continuare la nivel national a primei initiative, Deschide-ti inima catre copii', desfasurata in luna mai 2009.

Succesul campaniei Deschide-ti inima catre copii' a fost recunoscut si oficial in cadrul Galei Societatii Civile, editia 2010 prin acordarea premiului al III-lea la categoria Sanatate.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri