Alba ca Zapada si Mutulica, un spectacol ZURLI

Teatru ZURLI va invita duminca, 27 ianuarie, ora 12 :00 , la Muzeul Taranului Roman, sa vedeti o varianta plina de surprize a povestii Alba ca Zapada.

Stim cu totii clasica poveste a printesei Alba ca Zapada. Alungata de cruzimea Masterei, ea se refugiaza in casa celor sapte pitici si traieste fericita cu ei, pana cand Mastera o gaseste si o supune unor incercari. La final, Alba ca Zapada musca din mar, dar este salvata si traieste fericita pana la adanci batraneti.

V-ati gandit vreodata ca in scena poate aparea doar Mutulica, care face cat sapte? Dar ca Mastera poate sa muste chiar ea din marul otravit? Unde mai pui ca Alba ca Zapada poate sa va invete copiii sa nu deschida usa strainilor, sa nu primeasca daruri de la ei si sa asculte de sfaturile voastre.

Echipa ZURLI va promite un spectacol interactiv, in care micutii devin personaje principale, se joaca si danseaza cu voiosie impreuna cu Alba ca Zapada, Mutulica si Mastera.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail [email protected]

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri