Alege pachetul PRO Fertilitate

Sănătatea feminină trebuie să ne preocupe constant, cu atât mai mult cu cât ești în acea etapă a vieții când îți dorești să rămâi însărcinată. 

Completează stilul de viață sănătos, esențial pentru gestionarea fertilității, cu ajutorul unui pachet ideal PRO fertilitate: Acid Folic Quatrefolic® 800 mcg și MYO Inositol 750 mg!

Despre Acid Folic Quatrefolic®

Acidul folic, cunoscut și drept vitamina B9, este o vitamină solubilă în apă, esențială pentru producerea de celule noi și susținerea dezvoltării neurologice a fătului în timpul sarcinii. În fond însă, această vitamină este disponibilă sub două forme principale: folatul, prezent în mod natural în diverse alimente (citrice, spanac, broccoli, mazăre, năut, linte, fasole, ouă, lactate), și acidul folic, versiunea sintetizată adăugată la suplimente alimentare sau în alimente special îmbogățite cu acid folic (alimente fortificate, precum cereale, paste, orez, pâine). Folații naturali obținuți din alimente se absorb mai greu, iar atunci când sunt prezenți în suplimente, trebuie să fie convertiți în forma activă de folat, în vreme ce acidul folic este mult mai ușor absorbit de intestin (în proporție de aproximativ 85%) și este disponibil sub formă activă, gata de utilizare.

Acidul folic este strâns legat de procesul de creare a ADN-ului și ARN-ului, elemente-cheie care contribuie la formarea de celule noi și la întreținerea celulelor existente. Din acest motiv, se recomandă aportul corespunzător de acid folic în cazul femeilor însărcinate sau care își doresc să rămână însărcinate. Acesta susține dezvoltarea timpurie a creierului, a coloanei vertebrale și a măduvei fătului în timpul sarcinii, reducând riscul apariției malformațiilor congenitale. În timpul sarcinii, nevoile de acid folic pot ajunge la niveluri de 5-10 ori mai mari decât cele obișnuite, recomandându-se un aport zilnic de 400-800 micrograme.

Acidul folic Quatrefolic® de la COSMO PHARM® se bazează pe o formulă inovatoare, acționând ca un nutrient în situații în care se recomandă aportul de acid folic și/sau suplimentarea acestuia. Acest supliment conține o versiune patentată, bioactivă și naturală a vitaminei B9, cunoscută și drept sare de glucozamină a (6S)-5-metiltetrahidrofolatului. Este o formă superioară acidului folic tradițional, cu următoarele beneficii: biodisponibilitate imediată; evitarea polimorfismului MTHFR; risc scăzut de acumulare a acidului folic nemetabolizat în corp; gestionare eficientă a homocisteinei; risc redus de apariție a complicațiilor care duc la malformații congenitale. De asemenea, acest supliment prezintă certificare GRAS (Generally Recognised as Safe, recunoscut în mod general ca fiind sigur) și respectă cele mai înalte standarde GMP (Good Manufacturing Practices).

Despre MYO Inositol

Inozitolul, cunoscut drept vitamina B8, este un compus natural care joacă un rol important în numeroase procese biologice din organismul nostru. Această substanță nu este în teorie o vitamină, aparținând clasei de compuși cunoscuți drept polioli, însă este adesea asociată cu complexul de vitamine B. Este cunoscut ca având diverse beneficii pentru sănătate, cele mai importante fiind următoarele două: este esențial pentru diabetici, contribuind la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, și prezintă beneficii pentru fertilitate, ameliorând în special simptomele asociate sindromului ovarelor polichistice (SOP).

Inozitolul a fost studiat de specialiști privind efectele benefice asociate fertilității femeilor. Pe lângă susținerea asigurată în cazul sindromului ovarelor polichistice, această substanță este recomandată și pentru reglarea ciclului menstrual și a ovulației, îmbunătățirea calității ovocitelor (în special în cazul femeilor care apelează la fertilizare în vitro) și asigurarea echilibrului hormonal. Sub formă de mio-inozitol, această substanță este utilizată cel mai frecvent pentru susținerea fertilității.

MYO Inositol este suplimentul optim pentru menținerea controlului asupra SOP și ameliorarea simptomelor asociate acestei afecțiuni. De asemenea, susține sistemul reproducător feminin prin echilibrarea nivelurilor hormonale, ameliorarea simptomelor asociate sindromului premenstrual (balonare, oboseală, iritabilitate, crampe) și îmbunătățirea ovulației.

Beneficiile pachetului PRO Fertilitate

Pachetul PRO Fertilitate de la COSMO PHARM se bazează pe asocierea dintre cele două suplimente care susțin fertilitatea femeilor: Acid Folic Quatrefolic® și MYO Inositol. Împreună, acestea asigură sprijinul optim pentru fertilitate și menținerea echilibrului hormonal. Printre cele mai importante beneficii ale acestei asocieri se numără următoarele:

– contribuie la îmbunătățirea funcției ovariene, susținând ovulația regulată;

– reduc simptomele asociate sindromului ovarelor polichistice (ciclu menstrual neregulat; prezența chisturilor ovariene; hiperandrogenism caracterizat prin păr excesiv, acnee; rezistența la insulină; creșterea în greutate datorită problemelor metabolice; dificultăți în a rămâne însărcinată; anxietate și depresie);

– susține echilibrul hormonal (necesar în special pentru concepție), scăzând nivelurile de testosteron, corectând hiperandrogenismul și reglând funcția tiroidiană;

– folatul contribuie activ la prevenirea apariției defectelor tubului neural și la dezvoltarea sănătoasă a fătului;

– susțin sănătatea mamei în timpul sarcinii, dar și sănătatea și dezvoltarea fătului;

– susțin buna funcționare a sistemului nervos, reducând anxietatea, depresia, panica și comportamentul obsesiv (în special în cazuri asociate problemelor hormonale).

Se recomandă administrarea zilnică a 1 capsulă de Acid Folic Quatrefolic® și 1 capsulă de MYO Inositol, fie separat sau concomitent. Pentru rezultate optime înainte de a rămâne însărcinată, specialiștii pot recomanda o cură de până la 6 luni. Totuși, durata și doza trebuie stabilite împreună cu medicul curant, în special în caz de sarcină, alăptare sau afecțiuni medicale pre-existente.


Acordă atenție sănătății sistemului reproducător pentru a te bucura de o fertilitate optimă pre-sarcină și o dezvoltare sănătoasă a fătului în timpul sarcinii. Bazează-te pe pachetul PRO Fertilitate, cu suplimentele Acid Folic Quatrefolic® și MYO Inositol!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Advertorial
Buton