Alege sandale pentru un băieţel activ. Cinci propuneri pentru vară

Fiecare părinte este preocupat de modul în care micuţii păşesc, de poziţionarea tălpii piciorului şi de postura întregului corp. În acest sens, încălţămintea celor mici trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să fie sigură, potrivită fiecărui context, dar şi în trend. Moda pentru copii acordă o mare atenţie modelelor de încălţăminte, sandalele pentru băieţi bucurându-se de o varietate de abordări stilistice.

Cum trebuie să fie încălţămintea pentru copii

În primul rând, atunci când alegi perechea de încălţăminte pentru un mic năzdrăvan, activ şi jucăuş, este foarte important ca aceasta să asigure confort şi stabilitate. Micuţii aleargă mult, se joacă şi se distrează, astfel că este obligatoriu ca picioruşul lor să se simtă stabil şi comod în încălţămintea purtată. Este obligatoriu ca fibrele din care este realizată să fie cât mai prietenoase, asigurând confort termic şi o ventilare optimă. De postura piciorului, depinde modul în care cel mic păşeşte, astfel că este esenţial ca talpa să fie stabilă, să aibă talonet,  glezna susţinută şi degeţelele să dispună de loc, astfel că se va viză un spaţiu liber de un centimetru între vârful degetelor şi botul pantofiorului sau săndăluţei închise. Nu în ultimul rând, încălţămintea pentru copii se alege în funcţie de context, o repriză de joacă necesitând o pereche foarte uşoară, flexibilă şi comodă. Mgazinul CCC are o gamă variată de produse, iar achiziţiile se pot face de pe site, din plicaţie sau din magazinele fizice, putând alege oricând modelul dorit.

Vara în săndăluţe

În sezonul estival, a alege o pereche de sandale baieti se va dovedi cea mai inspirată variantă prin care asiguri celor mici confort termic, aerisirea picioruşelor şi mult chef de joacă. Vara înseamnă distracţie şi mult timp petrecut în aer liber, atât în parc, cât şi în vacanţă la munte, la mare sau la ţară. Realizate din materiale de calitate superioară, cu un design foarte plăcut, practice şi foarte moderne, săndăluţele vor deveni aliatul cel mai bun atunci când micile picioruşe sunt tot timpul gata de joacă şi fugă. Datul pe tobogan, cursele cu bicicleta şi trotineta, alergatul prin poieniţele însorite sau joaca pe malul mării, se vor desfăşura în siguranţă, atâta timp cât mici năzdrăvani sunt corect încălţaţi.

Cinci modele de săndăluţe pentru vară

Modele de sandale cu arici, sunt extrem de practice, cei mici putându-se încălţa singurei, oricând îşi doresc să meargă la joacă. Închise sau deschise, cu talpă robusta sau mai delicată, o pereche de săndăluţe prevăzută cu sistem de închidere cu arici, se va potrivi oricărui context. Dacă micuţii sunt în perioada primilor paşi, atunci alege o pereche de sandale cu gleznă înaltă, indicată pentru a susţine poziţia corectă a piciorului Pentru o  stabilitate  mai mare şi pentru a proteja degeţelele micuţilor, se poate opta pentru modelele de sandale închise în faţă, potrivite pentru cei mai năzdrăvani, care alergă mult şi se expun loviturilor frecvente în zona picioruşelor. În zilele toride de vară, plimbările de dimineaţa şi seara se pot face în sandalele foarte decupate, realizate din cureluşe simple, însă cu o talpă solidă şi stabilă. Unul dintre modelele cele mai apreciate în perioada estivală, este cel al săndăluţelor realizate din plastic sau spumă de cauciu. Sunt ideale pe malul mării sau atunci când mergeţi la piscină. Se usucă imediat, sunt antiderapante pe supafeţele umede şi oferă stabilitate piciorului. Astfel, asortate cu slipii sau prosopelul de plajă, sandalele din cauciuc pentru băieţi se vor dovedi alegerea perfectă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial