Alege şi trimite un copil în tabără!

Asociaţia Ana şi Copiii', din Bucureşti, a lansat campania Alege şi trimite un copil în tabără!', în urma căreia peste o sută de copii, din comunităţile defavorizate, care au avut rezultate bune la şcoală, vor merge întro tabără de vară.

Campania Alege şi trimite un copil în tabără!' este la cea de-a şasea ediţie, se desfăşoară pe pagina oficială a Asociaţiei Ana şi Copiii' şi poate fi accesată aici.

Organizăm aceste tabere pentru că vrem să încurajăm şi să răsplătim copiii pentru rezultatele lor bune la învăţătură. Toţi copiii provin din familii foarte sărace, care nu le pot oferi cele câteva zile de bucurie, atât de aşteptate de micuţi în fiecare an. Fără ajutorul nostru, pe ei îi aşteaptă o vară lungă, fără amintiri frumoase.', spune Mihaela Voivozeanu, Preşedintele Asociaţiei Ana şi Copiii'.

Tabăra pentru copii va fi organizată în două serii de câte cincizeci de copii, în luna august. În funcţie de fondurile strânse, numărul copiilor care vor merge în tabără va fi suplimentat. Costul pentru un copil este de 300 de lei, iar campania se va încheia în data de 10 iulie 2013.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri