A alergat un maraton întreg împingând un cărucior gol. Gestul care a adus lacrimi în ochii spectatorilor

Alergătorii unui maraton și spectatorii care îi priveau nu înțelegeau de ce unul din sportivi a ales să alerge maratonul împingând un cărucior. Apoi au observat că acesta este gol, iar mirarea lor a fost și mai mare.

Apoi cei care cunoasteau povestea lui au spus-o și altora, iar multi din cei care stăteau pe margine au început să lăcrimeze.

Cu un an și jumătate înaintea maratonului, Troy și Kelly Austin erau fericiții viitori părinți ai unui băiețel. Însă la naștere au trăit tragedia vieții lor. Copilul pe care îl așteptau atât de nerăbdători s-a născut mort.

În memoria lui, Troy a ales să alerge acest maraton împingând căruciorul în care ar fi trebuit să stea el, băiețelul lor.

'În timp cursei, cineva a strigat la mine râzând: Hei, ți-ai pierdut copilul pe drum', a povestit Troy pe rețelele sociale. Atunci aproape că l-a podidit plânsul. A auzit aceeași replică de mai multe ori în timpul celor 42 de kilometri. Unora le-a explica ce se întâmplă, altora nu. Cert este, a spus Troy, că peste 100 de persoane știu acum ce înseamnă să pierzi un copil și cât de mult te marchează această experiență.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse