A ales sa isi taie rochia de mireasa. Motivul este emotionant

Justi Underwood Bates, o mamica din Statele Unite a ales sa isi taie rochia de mireasa pentru a realiza din ea, 17 rochite mititele.

Pe cat sunt de frumoase, pe atat isi doreste de tare, sa nu fie niciodata purtate.

Motivul este absolut minunat. Justi isi doreste asta pentru ca aceste rochite sunt menite pentru bebelusii care nu pleca niciodata in viata din maternitate.

In incercarea de a ajuta familiile care se confrunta cu cea mai mare tragedie – decesul unui copil – Justi a decis sa contribuie la ce ea considera a fi o cauza demna.

Intr-un interviu acordat Daily Mail, ea a dezvalyuit ca a luat decizia de a refolosi rochia de mireasa dupa ce a stat atata timp ascunsa in dulap.

Justi a vrut sa ii dea un al scop acestei piese vestimentare, veche si nefolositoare. „Rochia a insemnat prea mult pentru mine ca sa o las asa sa stea pur si simplu in sifonier” a declarat Justi.

Dupa ce a trimis rochia la modificat si a primit cele 17 rochite minunate, Justi le-a trimis catre Centrul de Terapie Intensiva Vanderbilt din Tennessee.

 

Imaginea cu „rochitele pentru ingerasi” postata pe contul sau de socializare este insotita de urmatorul mesaj: „Astazi am primit inapoi rochia de mireasa. Am trimis-o in urma cu cateva luni sa fie transformata in „rochite de ingerasi”  pentru bebelusii care nu vor pleca niciodata din maternitate si voi dona rochitele care Centrul de Terapie Intensiva Vanderbilt. 17 rochite au fost facute din rochia mea de mireasa si pe cat sunt de frumoase, pe atat de tare ma rog sa nu fie niciodata nevoie de ele”

Sursa: shareably.net
Foto: 123rf.com; Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie