Alessandra Ambrosio – sport și afaceri în familie

Alessandra Ambrosio e o mamă model! Super-mămica a ieșit împreună cu logodnicul Jamie Mazur și copiii Anja și Noah să facă sport.

Alessandra, care face în fiecare zi 90 de minute de yoga, înainte de exercițiile ei obișnuite, le-a insuflat și copiilor obiceiul de a face sport. Stretching, yoga și exerciții cu coada elastică – toate au fost practicate în familie la ora de sport suprinsă de paparazzi. Micuțul Noah are numai doi ani, dar a fost și el foarte activ, iar Anja (5 ani) a executat aproape fără greșeală toate mișcările exersate de mami. Tot de la mami a luat Anja și spiritul întreprinzător – Anja Louise Mazur Sells Lemonade In Brentwoodmicuța a găsit o modalitate de a face bani de buzunar și a vândut ieri limonadă, sub privirile admirative ale celebrei ei mame, care tocmai și-a lansat recent propria linie vestimentară.

 

 

 

Uite cum au exersat în familia Alessandra Ambrosio, Noah, Anja și Jamie Mazur, care și-a etalat cu această ocazie un tatuaj cu numele fetiței lui. Mai multe imagini aici:

(foto Hepta)

 

[Not a valid template]

 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Familie