Alex Velea și-a câștigat titlul de ”Super Daddy”. Cum și-a impresionat fanii

Alex Velea are imaginea unui tip dur, plin de tatuaje și pătrățele, așa cum îi place chiar lui să glumească. De când a venit pe lume băiețelul lui, micuțul Dominic, viața cântărețului pare să se fi schimbat complet și a devenit un tatăl iubitor și implicat în creșterea copilului său.

Fanii lui Alex Velea folosesc apelativul 'Super Daddy' atunci când i se adresează artistului. Acesta este foarte mândru de fiul lui și aproape că nu trece o zi în care să nu posteze pe rețelele de socializare măcar o imagine sau un video prin care să le arate tuturor ce băiețel frumos și deștept are și cât de mult îl iubește.

Și pentru că este foarte implicat în creșterea și educația lui Dominic și nu lasă totul pe seama Antoniei, a bonei sau a bunicilor micuțului, Alex Velea este considerat de fanii lui un tată model. Deși are multe concerte și evenimente la care este invitat, artistul susține că ține cont pe cât posibil de programul și nevoile copilului lui.

Selfie @antonialalalala #needordetinemami

A photo posted by Alex Velea (@iamvelea) on

Deși încă mai există mulți bărbați care evită să schimbe un scutec, să-și hrănească sau să-și spele copilul, Alex Velea nu face parte dintre ei. Consideră că fiecare moment pe care îl petrece cu micuțul Dominic este foarte important.  Și asta nu e tot! Antonia nu contește să-i laude iubitului său talentul culinar. Ea a recunoscut că Alex gătește chiar mai des decât ea.

'Am început să gătesc, gătim împreună. De fapt, mai mult el găteşte. Facem piept de pui la grătar, orez, salată, vită… Sparanghelul ne place foarte mult…”, a spus Antonia. 

Și cum de multe ori așchia nu sare departe de trunchi, băiețelul lui ia încă de mic contact cu lumea muzicii. Alex și 'unchiul Șerban', așa cum l-a numit cântărețul pe producătorul Șerban Cazan, l-au pus pe micuțul Dominic la pian, chiar dacă are numai șase luni. Dacă va călca sau nu pe urmele tătălui și ale mamei sale, rămâne de văzut. Cel puțin deocamdată pare să fie încântat de sunetele pe care le scoate 'jucăria' din fața lui.

Prima lecție de pian, cu unchiu’ @serbancazan #DOMINIC #acasalanașu #3ha @smiley_omul @antonialalalala

A video posted by Alex Velea (@iamvelea) on


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii