Alexandru, 8 ani

Nuantele de culoare dau un efect surprinzator, utilizarea lor pentru a da volum dovedeste un simt artistic iesit din comun. Copilul este foarte talentat.

Alexandru are opt ani, este foarte pasionat de animale si are o intreaga lume a lui. La scoala s-a adaptat destul de greu, ne-au scris parintii, care vor sa stie mai multe despre personalitatea copilului lor.

Interpretare
Desenul este uimitor prin detalii si prin modul in care Alexandru utilizeaza culoarea, nuantele, pentru a construi volume. Are un simt al observatiei iesit din comun.

Desenul descrie un copil tipicar, analitic, dar si creativ. Alexandru este ca un mic om de stiinta, care isi pune resursele interne in slujba studierii a ceea ce este important pentru el, existand riscul ignorarii sau acceptarii cu dificultate a ceea ce nu intra in sfera lui de interese.

Solutie
Are nevoie sa fie motivat si sustinut pentru a „inghiti ceea ce nu gaseste interesant in scoala. As recomanda completarea preocuparilor lui Alex cu muzica sau jocurile logice specifice varstei. Nu pierdeti din vedere practicarea unui sport (inot sau tenis) si dezvoltarea abilitatilor de relationare.

Cristina Haica, Psiholog psihoterapeut..


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Artistice