Alexia Eram calcă pe urmele Andreei Esca

Alexia Eram o ia pe urmele celebrei ei mame. Fiica Andreei Esca și a lui Alexander Eram va prezenta o emisiune la Disney Channel.

I Violetta – pe care Alexia Eram o va prezenta alături de Andra Gogan și Adina Iliescu  -pregătește difuzarea celui de-al treilea sezon a îndrăgitului serial serialului Violetta, în aceasta toamnă. Noua emisiune, dedicată fanilor Violettei din România, are premiera pe 25 octombrie, la 10:30, la Disney Channel.

I Violetta va fi difuzată săptămânal, până în primăvara anului viitor și le permite fanilor serialului să fie la curent cu toate întâmplările din culise, legate de realizarea serialului. Invitați speciali, concursuri, mesaje de la actorii din Violeta și multe alte surprize îi așteaptă pe fanii români ai Violetei.

Alexia, Adina și Andra au în comun pasiunea pentru serialul Violeta, dar și pentru muzică, dans și teatru. Alexia Eram practică dansul sportiv de performanță, Adina Iliescu este pasionată de teatru, iar Andra Gogan a intrat în  Cartea Recordurilor drept copilul care a susținut cel mai lung concert live, trei ore și jumătate.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri