AliCards – magazinul online de unde mamicile ocupate fac cumparaturile!

Ce face o mamica atunci cand nu are timp sa cutreiere strazile-n lung si lat pentru a gasi decoratiunile perfecte pentru camera bebelusului?

Intra pe Breslo.ro – cel mai mare site cu decoratiuni handmade din Romania si le comanda online.

 Stim cat de ocupate sunteti, asa ca ne-am gandit sa va punem la dispozitie un magazin cu decoratiuni minunate, pentru camera lui bebe.

 

Magazinul AliCards  s-a nascut din pasiunea pentru decoratiunile textile, dar si din pasiunea pentru hartie. Aici veti gasi absolut orice pentru casa voastra, de la draperii colorate, asternuturi si jucarii textile, pana la invitatii de nunta pline de eleganta.

 

Pentru ca ne-a placut atat de mult magazinul, ne-am gandit sa aflam cine se afla in spate atelierului. Puteti citi interviul in randurile de mai jos, iar magazinul il gasiti aici >> Magazin AliCards 

 

_________________________________________________

 

Suntem o echipa formata din mama si fiica

 

Mama se ocupa de decoratiunile textile pentru casa, de la draperii si perne decorative, pana la jucarii pentru bebelusi, iar fiica se ocupa de felicitari, invitatii, albume foto, tot ce se poate face din hartie sau se poate decora cu ajutorul hartiei.

 

Prima data, fiica a inceput sa participe la ateliere de creatie organizate in oras. A invatat ca din hartie se pot naste felicitari frumoase si a prins acesta pasiune pentru scrapbook. A facut felicitari doar din pasiunea de a face, pentru a le oferi prietenilor cu ocazia zilelor de nastere, iar mai tarziu, si-a facut singura invitatiile pentru nunta.

 

Breslo

 

Mama, intreprinzatoare de felul ei, a renuntat la job si a inceput sa coasa decoratiuni pentru casa fiicei sale

 

Le-au postat, le-au placut si altora si asa a inceput totul. Au facut o echipa si le gasiti sub numele AliCards – ca doar de la Alina si felicitarile ei a inceput totul.

 

Magazinul de pe Breslo s-a nascut din dorinta de a ne adresa publicului pasionat de handmade

 

Relatia cu clientii este foarte importanta pentru noi, de aceea fiecare gaseste o mica surpriza in colet pe langa produsele comandate. Avem clienti fideli care se intorc sa comande de la noi si asta ne bucura cel mai tare.

 

Breslo

 

Suntem locul in care puteti sa gasiti si cadoul si felicitarea care sa-l acompanieze 

 

Va invitam sa ne treceti pragul virtual al magazinului nostru si sa vedeti ce lucrusoare se pot face din materiale textile sau hartie.

 

Iar daca sunteti prinsi in decorarea spatiului de locuit, va invitam sa ne pasiti pragul si sa gasiti la noi pernele decorative numai bune pentru relaxare sau traversele care infrumuseteaza orice masa festiva. Lucram si pe comanda in cazul in care nu avem pe stoc ceea ce va doriti si imaginati.

 

Breslo

 

Va organizati nunta mult visata?

 

Invitatiile nostre vor fi apreciate si pastrate cu mare grija de catre invitatii vostri. De acest lucru suntem convinse!

 

Stilul nostru se indreapta spre vintage si accente rustice, dar pentru comenzi speciale ne adaptam stilului clientului. Cand cream ceva, fie ca este vorba de o simpla felicitare, o perna decorativa sau amenajarea completa a unei camere, avem in prealabil o discutie cu clientul pentru a ne da seama ce i se potriveste mai bine.

 

Breslo

 

Creatia noastra preferata este camera baietelului/nepotelului la care am participat amandoua cu idei si implementare

 

De la draperie a pornit totul. Am gasit materialul in timpul unui citybreak la Budapesta. M-am indragostit de el si de acolo a pornit totul: ideea, culoare, accesoriile.

 

Breslo

 

Va invitam in magazin, iar daca va place sau va doriti ceva personalizat, nu ezitati sa scrieti un mesaj aici >> Magazin AliCards 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie