Alimentul-minune care a ajutat-o pe Simona Pătruleasa să se mențină pe perioada sarcinii și după ce a născut

Simona Pătruleasa este o vedetă care arată incredibil de bine. În timpul sarcinii prezentatoarea s-a îngrășat doar 12 kilograme, însă și după ce a născut s-a refăcut destul de bine, ajungând în prezent la o formă de invidiat. Asta datorită unui aliment-minune, spune vedeta.

Simona Pătruleasa a reușit să-și revină extrem de bine după ce a adus-o pe lume pe micuța ei, iar în timpul sarcinii nu s-a îngrășat mai mult decât trebuie. Prezentatoarea în vârstă de 39 de ani susține că a înlăturat din meniu toate alimentele nesănătoase și că un fruct, ananasul, a făcut reale minuni în cazul ei.

'Pe toată perioada sarcinii m-am îngrășat 12 kilograme. Am fost atentă în primul rând să mănânc sănătos, să mă alimentez cum trebuie pentru copil, mai mult un gest precaut pentru bunul mers al sarcinii și al evoluției fătului decât pentru siluetă. Nu am consultat un nutriționist, am decis singură să elimin alimentele nesănătoase din meniu, și să mă bazez ma mult pe legume, fructe, carne slabă. Am renunțat la grăsimi, dulciuri și am avut grijă să beau doi litri de apă zilnic. Iar după ce am născut nu m-am înfometat, nu am băut ceaiuri, nu am luat pastile-minune, pentru că sunt total împotriva lor. Ananasul crud este alimentul meu minune, este un antioxidant bun și un fruct care te ajută să te menții în formă.', a dezvăluit Simona în revista Unica.

patruleasa-4

 

Foto: VIVA!

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii