Alinan Happy Drink anticolic natural: copii fericiti, parinti linistiti

Alinan Happy Drink este un anticolic 100% natural ce calmeaza crampele abdominale, impiedica fermentatia, elimina gazele si ajuta bebelusul sa se linisteasca.

Alinan Happy Drink anticolic natural: copii fericiti, parinti linistitiAtunci cand bebelusul are colici si plange, este agitat si se zvarcoleste, cea mai mare dorinta este sa stii cum sa-l ajuti. Colicile sunt crampe abdominale ce apar pentru ca sistemul digestiv al micutului tau inca nu este maturizat. In timpul digestiei laptelui se produce acumularea de gaze care determina spasme ale stomacelului si deci durere.

Alinan Happy Drink este un anticolic 100% natural ce calmeaza crampele abdominale, impiedica fermentatia, elimina gazele si ajuta bebelusul sa se linisteasca.

Fiecare plic de Alinan Happy Drink contine o combinatie de extracte standardizate si bine dozate de musetel, melisa si ulei purificat de anason stelat, ce s-a dovedit foarte eficienta in combaterea colicilor la sugari.

Pentru ca este pentru bebelusi ce trebuie protejati in mod special in primele luni de viata, nu contine aromatizanti, coloranti, conservanti si nici zahar. Contine fructoza.

Fa-i bebelusului tau un dar natural – in luna iunie 2011 poti gasi in farmacii ALINAN Happy Drink la promotie: pentru o 1 cutie cu 20 plicuri primesti gratuit 1 cutie cu 6 plicuri. Oferta va fi disponibila in farmaciile independente si de asemenea in farmaciile de lant national.

Se vor administra maxim 3 plicuri pe zi pana la varsta de 6 luni si maxim 4 plicuri pe zi pana la varsta de 2 ani. Pret recomandat 1 leu/ plic.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati