Am petrecut la HBD, in decembrie

Am fost cu totii foarte ascultatori la editia din decembrie a HAPPY baby DAY. Si nu pentru ca ne-ar fi fost teama ca Mos Nicolae ne va aduce nuieluse in dar, ci pentru ca am avut subiecte interesante si invitati charismatici.

Cu doamna doctor pediatru Maria Eremia (specialist Himalaya) am vorbit despre infectiile respiratorii si stimularea imunitatii in sezonul rece, iar Adrian Iacobus (trainer, coach si consultant AXA Asigurari ) ne-a dat primele lectii de educatie financiara si ne-a provocat sa regandim relatia noastra cu banii si modul in care ne raportam la viitor (care este intotdeauna mai aproape decat pare).

Si pentru ca aceasta a fost ultima intalnire HBD in AFI Palace din acest an, psihologul Cristiana Haica ne-a invatat cum sa punem in practica toate acele rezolutii pe care le facem de obicei in preajma sarbatorilor, in fiecare an, doar pentru a constata la finalul anului urmator ca au ramas la stadiul de dorinte.

Rasfatatii evenimentului au fost cei mici, care au avut parte de distractie si pe durata seminarului, gratiei echipei de la Blu Party, dar si de o intrare gratuita la locul de joaca Gymboland, imediat dupa eveniment.
 

Toti participantii au primit cadouri oferite de sponsori si vouchere de reduceri, acordate special pentru HAPPY baby DAY de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun – SMYK, No mas vello, Premaman, Gett’s Color Bar, Cotroceni on Ice, Okaidi, Reserved, Sabon.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton