Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

Compania de vanzari directe Amway relanseaza 23 de produse de ingrijire a locuintei, reunite sub un singur brand: AMWAY HOME. Principalele atribute ale noii game sunt: eficienta, siguranta, caracteristicile eco, ingredientele din surse naturale si gradul mare de concentratie al produselor.

1. Concentratie mare – performante excelente

  • Produsele AMWAY HOME au fost special create pentru a oferi cele mai bune rezultate de curatare fara a afecta suprafetele, vasele sau rufele si pentru a fi alegerea cea mai sigura pentru dvs. si familia dvs.
  • Toate produsele au formule unice si includ ingrediente derivate din surse naturale ca de exemplu nuca de cocos, citrice si minerale.
  • Exista produse generale, multifunctionale dar si specializate. De exemplu, detergenti foarte delicati pentru suprafetele lucioase sau sensibile.

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

AMWAY HOME

  • Produsele Amway actioneaza la temperaturi foarte scazute ale apei. Astfel, detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 curata eficient chiar si la 15°C. Tabletele pentru masina automata de spalat vase DISH DROPS includ in formula lor detergent, aditiv pentru clatire, sare si solventi si curata eficient chiar si la 40°C. Datorita eficientei lor, produsele AMWAY HOME ajuta la economisirea energiei si a timpului.
  • Formulele includ un procent mare de ingrediente active, nu sunt diluate cu apa sau alti inlocuitori. Este necesara o cantitate mica de produs pentru mai multe aplicari si ofera posibilitatea de a folosi produsul concentrat pentru petele foarte dificile, sau diluat in functie de caz.
AMWAY HOME

2. Cercetare si dezvoltare continua pentru cele mai bune rezultate

  • Toate produsele AMWAY HOME™ au la baza o tehnologie unica: BIOQUEST FORMULA. Semnul acesteia pe ambalajul produsului inseamna ca ofera nu doar eficienta ci este un produs concentrat, bio-degradabil si testat dermatologic.
  • Amway detine peste 20.000 m² de spatii de laboratoare de cercetare si dezvoltare in intreaga lume.
  • Peste 1000 de brevete inregistrate si alte 900 in curs de brevetare.
  • La fabrica de productie a produselor de ingrijire a locuintei din Ada, Michigan, procesele brevetate de productie ale Amway sunt puse in practica sub atenta indrumare a cercetatorilor.
  • Toate produsele AMWAY HOME au fost testate dermatologic si certificate ca fiind prietenoase cu mediul si sigure de catre doua organisme importante: A.I.S.E. in Europa si DfE in SUA.

 AISE – Asociatia Internationala a Sapunurilor, Detergentilor si Produselor de Ingrijire a locuintei (A.I.S.E.) care este vocea europeana a industriei de produse de ingrijire a locuintei. Unde apare simbolul acesteia, exista garantia ca produsele au fost testate din punct de vedere al performanetelor economice, sociale si de impact asupra mediului.
DfE РSigla programului Design for the environment' (DfE) apare pe un produs atunci c̢nd acesta este considerat cel mai bun dintr-o anumita clasa din punct de vedere al protectiei sanatatii umane si al protectiei mediului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati