An nou, reguli noi

Ce ti-ai propus pentru anul acesta in ceea ce priveste copilul si educatia sa? Care sunt obiectivele tale? Nu le-ai stabilit? Fa-o acum, pana nu pierzi deja startul anului.


An nou, reguli noi. Pentru ca nu vreau sa mai repet greselile de pana acum. Trebuie sa schimb ceva pana nu e prea tarziu. Nu e destul ca stiu ca gresesc, ca imi dau seama cum ar trebui, de fapt, facute lucrurile, trebuie sa am curajul si puterea de a schimba ceva mai in­­­­­­tai la mine, incepand cu comportamentul meu, iar mai apoi sa produc schimbarea in jurul meu, sa am curajul sa le pretind celorlalti sa ma trateze corect.

Voi incepe prin a ma respecta pe mine mai mult si a-mi dovedi mie ca ma iubesc si ma accept neconditionat, asta in­­­­semnand ca voi inceta sa ma mai simt vinovata de greselile mele si ca voi incepe sa le corectez si, sub nicio forma, sa nu le mai repet. Adica, in mod concret – ma voi respecta pe mine incepand sa nu mai urlu la copilul si partenerul meu de viata, voi invata sa imi exprim cerintele in mod eficient, voi incepe sa stabilesc reguli clare pentru mine, copil, casa si job.

Citeste continuarea in revista Baby ianuarie-februarie 2012.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista