Anca Lungu, mesaj emoționant pentru fetița ei, Natalia. „Zâmbetul meu ascundea mai multă teamă decât bucurie”

Anca Lungu (33 ani) este o mămică împlinită. Ea are doi copii, pe Natalia (5 ani) și pe Giorgios Alexander (1 an). Recent, la aniversarea fiicei ei, fosta prezentatoare TV a publicat pe Instagram o fotografie și un mesaj emoțional pentru fetița ei, mesaj care a strâns rapid mii de felicitări. 

Anca Lungu, despre teama din spatele primei ei nașteri

Fotografia publicată o arată pe vedetă pe patul de spital, cu câteva momente înainte de prima ei naștere. Fără să se ascundă, Anca a recunoscut că momentul acela a fost mai degrabă marcat de teamă, decât de bucurie. „O fotografie cu mine și Natalia făcută cu exact 5 ani în urmă, o fotografie pe care n-am făcut-o niciodată publică, pentru că zâmbetul meu ascundea mai multă teamă decât bucurie. Teama pentru ființa micuță care se grăbea să vină pe lume cu câteva săptămâni înainte de termen. Suflețelul de 1930 g e acum o fetiță adorabilă, inteligentă și sănătoasă. Teama a fost înlocuită cu dragoste și bucurie. La mulți ani, Natalia-Adriana!”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Lungu (@anca.lungu) on

Între timp, Anca i-a dăruit micuței Natalia și un frățior, pe Giorgios, care va împlini 1 an în vara 2019. 

Fosta vedetă TV și-a refăcut viața după divorțul secret de primul ei soț, Ștefan Lungu, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul Harry Arampatzis, tatăl băiețelului ei, departe de România, la Nisa.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri