Anca Serea – Cinci expresii care te ajută să-ți întărești relația cu copilul

Anca Serea (41 de ani) a vorbit în mediul online despre câteva reguli de parenting pe care le respectă de când este mamă.

Anca și soțul ei, Adi Sână (44 de ani), au împreună patru copii – Noah (9 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (3 ani). Iar vedeta de televiziune mai are, din fosta căsnicie, alți doi copii – David (20 ani) și Sara (14 ani).

Anca Serea a dezvăluit că folosește câteva expresii pentru a-și întări relația cu copiii. Soția lui Adi Sînă recunoaște că din cauza programului încărcat nu reușește să se implice așa cum și-ar dori în viețile celor mici, dar întotdeauna îi asigură că îi iubește și că îi susține în tot ce ei își doresc să facă.

„Nu îmi este întotdeauna ușor să le fac față copiilor”

Citeşte şi: Adi Sînă își mai dorește un copil, Anca Serea nu: „Pentru mine e suficient”

În calitate de mamă de șase copii, trei fetițe și trei băieți, recunosc că nu îmi este întotdeauna ușor să le fac fata și să mă implic pe cât de mult mi-aș dori în programul zilnic al fiecăruia. Însă, întotdeauna mă asigur că stiu că le sunt alături și că îi iubesc foarte mult. Iată câteva expresii pe care le folosesc uzual și care cred că ajuta orice relație părinte-copil – a transmis Anca Serea, pe blogul ei.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Apoi, vedeta de televiziune a enumerat expresiile pe care le spune des copiilor ei:

  • Sunt alături de tine! Sunt aici pentru tine!
  • Ai încredere în mine!
  • Când te simți pregătit/ă, hai să rezolvăm asta.
  • Te voi iubi întotdeauna!
  • Sunt mândră de tine!

Sara, fata cea mare a Ancăi Serea este vegetariană

Vedeta dezvăluia anul trecut că Sara, fata din prima căsnicie cu afaceristul Filip Poplingher, în vârstă de 14 ani, a renunțat să mănânce alimente de origine animală. Sara a luat această decizie din mila pentru animale.

Citeşte şi: Anca Serea, despre o perioadă „nefericită' din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă'

Inițial, Anca și-a făcut griji cu privire la excluderea cărnii și a brânzeturilor din alimentația fetei, dar după ce s-a documentat cu privire la acest subiect, a înțeles că dieta vegetariană nu îi va face rău Sarei.

Când Sarah mi-a spus că își dorește să devină vegetariană m-am temut că se poate confruntă cu diverse deficite de vitamine și minerale. Dar, pentru că întotdeauna am respectat deciziile copiilor mei și am crezut în ei, i-am înțeles motivația. Ea iubește tare mult animalele și își dorește să devină medic veterinar și să înființeze un spital pentru animale.

Am studiat și ce spun specialiștii cu privire la dezvoltarea copiilor care adopta acest tip de alimentație și opinia lor este mai mult decât clară: alimentația vegetariană oferă avantaje nutriționale, iar copiii ajung pe termen lung să se dezvolte la fel că cei care consumă carne, poate chiar să crească mai mult decât ei în înălțime – a dezvăluit Anca Serea, pe blogul ei.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton