Anca Serea va deveni mamă a cincea oară. Este însărcinată în șapte luni

UPDATE: „În proporţie de 70% e băieţel. Am fost doar de trei ori la ecografie pentru că nu vreau să exagerez, prima oară nu s-a văzut foarte bine şi a doua oară ne-au spus. Deja am cumpărat hăinuţe, accesorii, jucării…” a declarat Anca Serea.

 

Anca Serea și-a surprins fanii din nou. Frumoasa prezentatoare tv a anunțat că este însărcinată pentru a cincea oară și se află deja în trimestrul trei de sarcină.

Frumoasa știristă Anca Serea, care astăzi a împlinit 35 de ani,  și soțul ei Adi Sînă vor deveni părinți din nou.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât Anca a declarat că este în luna a șaptea de sarcină și urmează să nască în curând.

 

adi_anca

 

Cel mai probabil va fi un băiețel, spune Anca Serea, care este în al nouălea cer. Așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte patru sarcini, ea nu a luat decât 2 kilograme în greutate.

anca_serea1

 

Anca Serea şi artistul Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah, în vârstă de 3 ani şi jumătate şi pe Ava de doi anișori. Vedeta Prima Tv mai are doi copii, din prima căsătorie cu afaceristul Filip Poplingher, pe David de 14 ani şi Sara, 7 ani.

anca

 

Imediat după ce s-a căsătorit cu Adi Sînă, Anca a surprins pe toată lumea spunând că își mai doresc un copil, asta deși aveau patru copii. Mai mult, cântărețul a spus la un moment dat, mai în glumă mai în serios că își doresc zece copii. Dacă a fost o glumă rămâne de văzut, cert este că în curând, mai exact în luna aprilie, Anca va deveni mămică pentru a cincea oară.

Surse foto: Libertatea.ro, Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii