Anca Turcasiu canta pentru salvarea copiilor afectati de tetanos

Sustinatoare a campaniei „1 pachet = 1 vaccin', Anca Turcasiu isi uneste fortele alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal.

Anca Turcasiu a cantat, sambata aceasta, pentru toti cei care sunt alaturi de Pampers si UNICEF in lupta impotriva tetanosului neonatal.

Prin cantecul sau, ea a emotionat inimile spectatorilor si a adresat un apel tuturor parintilor din Romania, pentru a se uni si a lua parte, impreuna cu Pampers si UNICEF, la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuti din tarile afectate de tetanos.

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin', Pampers si UNICEF continua sa stranga fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mamici si bebelusilor din tarile afectate de aceasta maladie.

Astfel, pentru fiecare pachet cumparat, care poarta insemnele campaniei, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin, necesar salvarii vietii unui copil.

Acestei initiative i s-a alaturat, inca de anul trecut, lantul de magazine Kaufland, care a gazduit sambata concertul Ancai Turcasiu.

Vedeta a cantat pentru toti cei care intind o mana de ajutor copiilor din colturi indepartate ale lumii si a donat produse Pampers, destinate maternitatilor din Bucuresti, in urna special amenajata.

Sustin aceasta frumoasa campanie sociala si prin muzica mea incerc sa conving mamicile din tara noastra sa contribuie impreuna cu mine la salvarea vietilor bebelusilor aflati in suferinta', declara Anca Turcasiu.

Prin vocile vedetelor pe care le au alaturi, Pampers & UNICEF fac apel la mamele din Romania si din intreaga lume pentru a se uni in lupta impotriva tetanosului neonatal.

In 2010, personalitati precum Andreea Marin Banica (Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF in Romania), Stefan Banica Jr., Anca Turcasiu, Nico, Analia Selis, Nicola, Andra si Chris Simion si-au unit fortele alaturi de Pampers si UNICEF in salvarea a milioane de vieti.
 

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri