Andeli Design: Cursuri hobby de creație florală pentru copii

 Andeli Design organizeaza periodic cursuri hobby de creație florală pentru copii. Prin intermediul experientelor astfel traite copiii vor acumula cunostinte si abilitati, reactionand intr-o maniera personala la ceea ce vad, aud, ating sau simt . Ei au la dispozitie o serie de flori pe care le folosesc in aranjamente florale facute de manutele lor dibace; fiecare copil dupa imaginatia si personalitatea lui va da viata unui mic aranjament, pe care la sfarsit il ia acasa cu el, fericit de rodul muncii sale.

 

Copiii pot experimenta, se pot exprima liber, fiind un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea, de a invata respectul fata de sine si fata de ceilalti.

Intr-o lume in care nimic nu pare a fi asa cum ar trebui, nevoia de frumos se face simtita din ce in ce mai mult.

Prin acest curs se pot exprima idei, sentimente, se pot cultiva sensibilitati si poate in acest fel vom reusi impreuna sa pregatim viitoare generatii de oameni mai buni, mai frumosi, mai sensibili si mai atenti la cei din jur, la natura, la flori.

Dupa experienta a peste 70 de ateliere organizate pana acum din iunie 2012 va asteptam la un atelier deosebit cu tematica Sarbatorilor de iarna ce va avea loc pe 14 decembrie 2013.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa link-ul :

http://www.andelidesign.ro/abonare_newsletter.aspx

Sa nu uitam – un copil fericit este acela care realizeaza ceva de unul singur!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber