Andra a nascut o fetita sanatoasa!

UPDATE: In aceasta dimineata, Andra a postat pe pagina ei de Facebook, prima imagine din maternitate, alaturi de fetita sa, impreuna cu urmatorul mesaj:

 

„Vreau sa v-o prezint pe fata mea Eva Maria Ioana. Va multumim ca sunteti alaturi de noi! „

Andra si Eva Maruta

–––

UPDATE: Prima imagine cu Eva Maria Ioana, alaturi de fratiorul ei David.

Iata imaginea postata de Andra pe pagina ei de Facebook, alaturi de urmatorul mesaj:

Astazi este o zi pe care nu o sa o uit vreodata, David a facut cunostinta cu surioara lui Eva. Ce poate fi mai frumos? Va multumesc pentru mesajele si gandurile voastre frumoase!

 

Andra Eva si David Maruta

Andra a multumit de asemenea medicului Nicolae Poiana de la centrul medical privat unde a nascut in aceasta dimineata.

–––––

Andra și Cătălin Măruță sunt în al nouălea cer. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Îndrăgita cântăreață a adus pe lume, în această dimineață, o fetiță sanatoasa care a primit nota 10 si a avut la nastere 3,630g si 50cm. Micuța va purta numele de Eva Maria Ioana.

 „Bine ai venit Eva Maria Ioana – 3,630kg si 50cm – nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!”, a declarat Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook

Andra a născut la o clinică privată din Capitală, prin cezariană, cu medicul Nicolae Poiană, același cu care a născut și prima dată.

Încă de la primele orele ale dimineții, Andra a postat pe pagina ei de Facebook o imagine cu ea în mașină, în drum spre maternitate. Ea a mărturisit că nu a putut să doarmă toată noaptea din cauza emoțiilor.

Artista le-a cerut prietenilor virtuali să se gândescă la ea și să-i fie alături în acest moment foarte important pentru ea și familia ei.

'Să vă gândiți la mine! La ora 10.00 cel mai tare', a scris Andra pe pagina ei de Facebook

Stiu ca va ganditi la mine si va multumesc din suflet. Va pup si va iubesc! ❤️

Posted by Andra on Wednesday, July 22, 2015

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2003, pe vremea când el prezenta emisiunea 'Tonomatul' de la Tvr 2, iar ea era încă la început de carieră. De-a lungul timpului Andra a mărturisit că în cazul ei nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că pletele lui Cătălin Măruță nu erau genul ei. Cu toate acestea, cei doi au început o relație intens mediatizată încă de la început, iar în 2008 s-au căsătorit și au avut o nuntă ca în povești, cu aproximativ 800 de invitați.

În 2011 viața celor doi s-a schimbat, așa cum chiar ei au mărturusit, după ce, în luna martie, a venit pe lume primul lor copil, micuțul David. Vestea celei de-a doua sarcinii a fost așteptată de toată lumea, mai ales că niciodată cei doi nu au făcut un secret din faptul că își mai doresc un copil, de preferat o fetiță. Iată că dorința li s-a îndeplinit!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri