Andra, nașă de ziua ei. Cât de frumoasă a fost la botezul fetiței lui Pepe | FOTO

Zi mare pentru Andra și familia ei! Frumoasa cântăreață a botezat-o astăzi pe micuța Rosa Alexandra, fetița lui Pepe și a Ralucăi.

Nașii și finii au ales o zi specială pentru a o creștina pe fetiță, ziua de Sfântul Alexandru, în care și nașa, Alexandra Irina Măruță, dar și fiul ei, David Alexandru, își sărbătoresc onomastica.

Andra, care a devenit mămică pentru a doua oară la sfârșitul lunii iulie când a adus pe lume o fetiță, a surprins pe toată lumea cu apariția ei.

Ea pare să fi reușit să dea jos mare parte din kilogramele acumulate în timpul sarcinii și a optat pentru o rochie roșie a cărei model a avantajat-o.

Andra si Catalin Maruta- nasi la botezul fetitei lui Pepe

Fetițele lui Pepe, îmbrăcate în rochii identice

Pepe și Raluca sunt părinții a două fetițe superbe, Maria- care are doi ani- și Rosa Alexandra- care a venit pe lume în ziua de Florii și care astăzi a fost creștinată.

Micuțele, au fost îmbrăcate la fel, în rochițe albe cu trandafiri roșii, respectând astfel tema botezului -Rosa. Cele două fetițe au fost așa cum era de așteptat, vedetele evenimentului, alături de nașa lor Andra.

Rosa Alexandra a surprins în mod plăcut pe toată lumea. Ea a stat foarte cuminte în brațele nașului Cătălin Măruță și pe toată durata slujbei nu a scos nici măcar un scâncet. Doar în momentul în care a fost băgată în cristelniță a plâns puțin.

Pepe si cele doua fetite ale lui- Rosa si Maria

Pepe și Raluca au fost extrem de emoționați. Cei doi s-au ținut strâns de mână în timpul slujbei de botez și nu și-au putut stăpâni lacrimile, chiar dacă este a doua oară când trec prin această experiență.

 

Pepe si Raluca, dupa crestinarea fetitei lor

Foto: Libertatea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri