Andra și Cătălin Măruță, emoții mari la botezul micuței Eva Maria Ioana | FOTO

Andra și Cătălin Măruță au trecut prin mari emoții astăzi. Cei doi și-au botezat cel de-al doilea copil, pe micuța Eva Maria Ioana.

Slujba de creștinare a micuței a avut loc la Biserica Sfântul Fanurie, acolo unde slujește duhovnicul familiei Măruță și unde a fost botezat și micuțul David, acum în vârstă de patru ani și jumătate.

Pentru acest eveniment, unul dintre cele mai importante din viața cuplului, Andra și Cătălin Măruță au ales ținute create de designeri români, atât pentru ei cât și pentru micuții lor. Costul acestora s-a ridicat la 20.000 de euro. Tema botezului este Lumea Îngerilor și decorurile au costat aproximativ 15.000 de euro.

La biserică, Andra și micuța Eva au purtat rochii identice, urmând să se schimbe pentru petrecerea de la restaurant.

'Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni şi familie. În consecinţă, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulţi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supăra toţi pe noi.

Fetiţa va avea aceiaşi naşi ca şi David. E vorba de Arpi şi Ane, prietenii noştri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viaţa noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviţi oameni pentru creştinarea fetiţei noastre, ei ne cunosc perfect, împărţim atâtea stări şi amintiri, deci ştiu sigur că gestul lor e pornit din inimă', a declarat Andra de curând.

Eva Maria Ioana, mezina familiei Măruță, s-a născut pe 23 iulie, la o clinică privată din Capitală. La naștere, micuța a avut 3,630kg si 50cm și a primit nota 10. Cea mică a devenit, cum era de aşteptat, centrul universului părinților ei. David este și el, după cum spun părinții lui, foarte implicat în îngrijirea surioarei lui.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în anul 2003, pe vremea când el prezenta emisiunea 'Tonomatul' de la Tvr 2 și în 2008 s-au căsătorit. În 2011 viața celor doi s-a schimbat, așa cum chiar ei au mărturusit, după ce, în luna martie, a venit pe lume primul lor copil, micuțul David. Vestea celei de-a doua sarcinii a fost așteptată de toată lumea, mai ales că niciodată cei doi nu au făcut un secret din faptul că își mai doresc un copil, de preferat o fetiță. Iată că dorința li s-a îndeplinit!

Text: Alina Serea
Foto- Alex Dobre


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii