Andreea Banica, despre vaccinuri: Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri!

Inca o vedeta se alatura taberei parintilor ce militeaza pentru vaccinarea copiilor, in scandalul iscat pe tema vaccinarii obligatorii, ce a scindat opinia publica.

Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni. Cei mici au fost imunizati atat cu vaccinurile obligatorii, cat si cu cele optionale.

Îi consider niște oameni obscuri, oculți și submediocrii!

Totodata, vedeta se pozitioneaza subtil pentru dreptul fiecaruia la propria opinie cu privire la vaccinuri si siguranta acestora, insa sustine cu tarie ca aceste persoane nu ar trebui sa incerce sa influenteze parerile altora, mai ales daca sunt persoane publice.

„Îi blamez cu toată puterea pe cei care au păreri publice fără să fie argumentate medical în vreun fel. Îi consider niște oameni obscuri, oculți și submediocrii! Să nu mă înțelegeți greșit, cunosc persoane care îmi sunt dragi și apropiate care nu și-au vaccinat copiii, dar nu au încercat niciodată să iasă în spațiul public și să influențeze alte vieți dându-și cu părererea sau dându-se exemplu.”

Cand a povestit prima oara despre unul dintre vaccinurile facute baietelului sau, au existat inclusiv voci care o acuzau pe vedeta de reclama la vaccinuri.

Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri

Andreea Banica a evidentiat ridicolul acestei acuzatii:

„Vaccinurile pe care le-am făcut sunt cunoscute de absolut toți părinții și medicii pediatri! Ba chiar se găsesc foarte greu din păcate!”

Cantareata ii sfatuieste pe parinti sa puna judecata medicilor inaintea remediilor medicale si sa caute mereu pareri avizate, in incercarea de a se informa si incurajeaza vaccinarea:

„Mai nou, toți părinții caută pe internet remedii naturale, dar când în joc e viața unui copil nu avem dreptul să ne jucăm cu asta! Îmi e sincer milă de oamenii care au impresia că o compresă cu oțet sau mai știu eu ce poate suplini lipsa unor vaccinuri sau părerea unui medic. Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri! Nu îi credeți! Întrebați-vă „dar de unde știu ei?!'. Copiii noștri sunt cel mai de preț lucru pe acest pământ! Trebuie să îi protejăm și să le asiguram un viitor sănătos! Vaccinați-vă copii pentru toate bolile!

Citeste si: O cititoare a acuzat-o pe Adela Popescu ca promoveaza idei nesanatoase, printre care si vaccinarea. Replica vedetei a fost perfecta

Sursa imagine: Facebook Andreea Banica Official


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau