Andreea Bănică a devenit mamă din nou. Prima imagine după ce a născut

Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a născut un băiețel la o clinică privată din Capitală.

Andreea Bănică a născut, prin cezariană, un băiețel sănătos de aproape 3 kg, miercuri dimineață, la o clinică privată din București și a ținut să împărtășească fericirea cu prietenii ei virtuali.

Cântăreața a fost luată prin surprindere noaptea trecută, când i s-a rupt apa. Așa se face că a ajuns la spital în toiul nopții, iar medicii au decis să o bage imediat în operație.

'Cea mai frumoasă dimineață', a scris cântăreața care a fost imediat felicitată.

Andreea Bănică a întâmpinat probleme în ultimle luni de sarcină

Cu câteva zile înainte de a naște, Andreea Bănică a dezvăluit că nu a avut o sarcină tocmai ușoară și pe lângă problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor gravide, ea a mai întâmpinat și alte dificultăți.

M-am gândit să vă scriu astăzi gâteva gânduri despre experiența mea de femeie gravidă, viitoare mamă de băiat. Am fost binecuvântată cu un al doilea copil și numai un părinte înțelege ce sentimente mă încearcă acum.

Nu mai este mult până nasc și resimt greul din plin. Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, când simțeam că mă „scărpina' în burtică. Ușor, scărpinatul s-a trasformat în lovituri de pumni și picioare și deja nu mai puteam să dorm pe burtă, cum obișnuiam. Am aflat că după a 16-a săptămână de sarcină nu e bine să dormi nici pe spate, pentru că toată greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrală, intestine și pe vasele principale de sânge și astfel pot apărea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen și multe altele. Deci? Am ajuns să dorm pe părți, dar nici așa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru că la un moment dat au început să cedeze din cauza greutății și să îmi provoace dureri.

Pe măsură ce au trecut săptămânile a apărut insuficiența respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept și am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății', a scris Andreea Bănică pe blogul personal.

Fetița Andreei Bănică își aștepta cu nerăbdare frățiorul

Andreea Bănică și soțul ei mai au împreună o minunată fetiță în vârstă de 7 ani. Cântăreața a dezvăluit că Sofia abia aștepta să-și cunoască frățiorul, în ultimele luni fiind foarte nerăbdătoare.

'Da, îl iubește și îl așteaptă nerăbdatoare', a spunea Andreea cu ceva timp în urmă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri