Andreea Banica, primul pictorial cu Sofia

Protagonista atator spectacole de succes, Andreea Banica, are acum, zilnic, in casa, propriul spectacol. De data aceasta, vedeta principala este Sofia, mai importanta decat orice aplauze sau premii.

Am intrat cu teama in casa Andreei Banica (31) si a lui Lucian Mitrea (30). Teama sa
n-o trezim sau, mai rau, sa n-o stresam pe foarte mica Sofia (1 luna), care nu trebuia sa simta ca o echipa intreaga roieste in jurul ei.

Din fericire, micuta a fost exemplara la capitolul cumin¬tenie: n-a scos nici macar un scancet, ba mai mult, a dormit fericita in bratele mamei ei, in cea mai mare parte a timpului. Am putut astfel sa vorbim linistite, ca si cum nu ar fi fost nimeni in casa.

Cum te simti?
Cum sa ma simt? Sunt cea mai fericita mamica de fetita… (rade)

Ai avut perioade grele dupa nastere?
Eeee, am avut vreo 2 saptamani in care m-am comportat mai ciudat. Recunosc ca am plans: si eu si fetita si catelul. (rade) Numai tati nu plangea… El era fericit. Incantat.

Eu plangeam, pentru ca nu stiam pur si simplu ce trebuie sa fac, nu intelegeam de ce plange copilul, de ce se inroseste, ce nevoi are… Toate lucrurile astea a trebuit sa le invat si nici acum nu le stiu pe toate, iti dai seama.

Cum a fost nasterea?
Of, am simtit-o si pe cea naturala si cezariana… Mi-a fost foarte greu. Normal, eram programata la 8 dimineata sa nasc, dar pe la 2 noaptea m-au apucat niste dureri cumplite, mi s-a rupt apa in somn.

Mi s-au taiat picioarele. Nu am stiut ce se intampla, ma gandeam ca e de la emotii…

M-am dus la baie si am realizat ca sunt dureri mult prea mari. Cresteau in intensitate si am iesit pe terasa, am tras aer in piept si am cazut pe canapea. Am apucat sa-i spun lui Lucian ca mi-e rau. El s-a trezit, m-a ajutat sa ma imbrac….

Trebuie sa spun ca o seara inainte, prietena, nasa si soacra mea, mi-au spus sa am grija cu ce ma imbrac cand plec spre maternitate, ca sa nu apar oricum. Ce sa ma mai gandesc in durerile acelea la haine?

Am ajuns la maternitate in trening si crocsi. (rade) Am avut niste dureri groaznice. Lucian era ingrijorat si le spunea celor din sala de nasteri sa-mi dea ceva sa nu ma mai doara, iar ei raspundeau ca pana nu vine doctorul nu au ce sa-mi faca..

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii