Andreea Ibacka, despre problemele de la naștere: ”Am avut niste dureri cum nu credeam ca exista”

Andreea Ibacka a născut acum trei luni o fetiță care se numește Namiko și se declară o mămică fericită, chiar dacă nu îi este deloc ușor să aibă grijă de micuță.

'E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea adică nu e ceva ieşit din comun la mine… este incredibil de frumos adică sunt satisfacţii enorme orice gest, orice zâmbet de al copilului e minunat si te încarcă pentru întreaga zi', a declarat vedeta.

Ea și-a amintit și despre problemele pe care le-a avut la naștere. Și-a dorit să nască natural, însă acest lucru nu a fost posibil și medicii au intervenit cu o cezariană de urgență.

'Cel mai greu a fost experienta de la nastere. A fost cumplita recuperarea am avut nist dureri cum nu credeam ca exista. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg', a spus Andreea Ibacka.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri