Andreea Marin Banica a prezentat „Scoala Mamelor” la HAPPY baby DAY aprilie

Invitat special la evenimentul HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, Andreea Marin Banica ne-a prezentat proiectul Scoala Mamelor – MOM-UP –  retea de centre de consiliere a mamelor aflate in situatii dificile de viata' (cofinantat din fonduri structurale si de catre Fundatia Pretuieste Viata).

Proiectul, care se deruleaza in parteneriat cu Fundatia Estuar, Asociatia Telefonul Copilului si Jol-Let Foundation, ofera gratuit mamelor, in cadrul centrelor de consiliere din Bucuresti, Ploiesti si Cluj, sprijinul unor psihologi sau psihiatri cu mare experienta.

Pe langa consilierea gratuita permanenta, Scoala Mamelor' organizeaza dezbateri gratuite cu experti in drepturile femeilor, sanatate, legislatie, formare profesionala, antreprenoriat .

Din luna mai, o alta componenta importanta a proiectului  va fi un numar de telefon scurt unic la nivel national, gratuit, la care mamele pot suna 7 zile din 7, 16 ore pe zi, iar din iunie se vor organiza cursuri de formare profesionala cu atestare CNFPA, de asemenea gratuite pentru mame.

Mai multe informatii despre proiect, pe www.scoalamamelor.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri