Andreea Raicu a lansat o mini-colecţie de haine pentru fetiţe

Andreea Raicu a lansat astăzi, 10 iunie 2013, o mini-colecţie de haine pentru fetiţe, în exclusivitate pentru magazinul on line Designers for Kids.

Piesele pentru micile fashioniste – rochiţe, fuste şi sacouri – sunt moderne, elegante şi în acelaşi timp îşi păstrează linia lejeră specifică vârstei, fiind realizate din materiale naturale şi confortabile.

Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez această mini-colecţie de haine pentru copii în cadrul proiectului Designers for Kids. M-au inspirat materialele fine şi fluide şi am ales să folosesc bulinele pentru că mi se par cele mai vesele motive pentru fetiţe. Nu le-am ales numai pentru că sunt la modă, ci şi pentru că în amintirile mele, copilăria este strâns legată de rochiţele cu buline pe care le purtam cu atâta bucurie. Pentru mine bulinele au rămas asociate în mod direct cu veselia, joaca, gingăşia, fineţea. Înseamnă feminitate şi recunosc că îmi place să văd fetiţe îmbrăcate frumos, cochete şi atente încă de mici la hainele pe care le poartă. Sunt piese vestimentare comode, simple, uşor de purtat, în care fetiţele se pot mişca în voie. Am limitat paleta cromatică la alb, roşu şi bleumarin, culori ce pot fi combinate cu alte nuanţe copilăreşti, vesele, şi sper să văd cât mai multe fetiţe bucurându-se de ele' a declarat Andreea Raicu.

[imagebrowser id=61]

 

Foto: Andreea Retinschi

Citeşte mai multe aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri