Andreea Spataru si Maria Sofia

Un element de comparatie adecvat pentru Andreea (25) ar fi o felina. Face ce face si tot n picioare cade. Dupa cativa ani zbuciumati, frumoasa blonda s-a asezat la casa ei, alaturi de un iubit atent si de fetita lor de sapte luni, Maria Sofia.

Era dis-de-dimineata cand a trebuit sa fac „cel mai greu” lucru din lume: sa recunosc Jaguarul Andreei intr-o puzderie de masini. In timp ce ma lamurea ca este vorba despre un model mai vechi, i-am admirat haina din blana de vulpe, geanta Gucci si, desigur, silueta incredibil de zvelta de dupa nastere, motiv de supozitii rautacioase.

„Am scapat destul de repede de kilogramele in plus, pentru ca in timpul sarcinii nu am exagerat cu mancarea si pentru ca am consumat multe lichide. Nu mi-am facut nici o interventie chirurgicala, asa cum am citit in presa. Daca vrei si daca organismul iti permite, se poate. Eu am fost norocoasa din acest punct de vedere.”

Romanca cu cetatenie americana
La fel ca Heidi Klum, Andreea a reluat seria prezentarilor de moda la numai o luna dupa ce a nascut-o pe Maria Sofia, fetita ei cu ochi albastri, de dragul careia parintii au si deschis o cafenea, „Marie Sophie”.

Asocierea cu celebrul manechin mai are la baza faptul ca si Andreea a nascut in SUA, pentru ca fetita ei sa aiba cetatenie americana (pe cea romana nu a dobandit-o inca). „Tot ce inseamna America este la superlativ, total diferit de ce este la noi in tara.

Am locuit in Miami, unde era relaxant, linistitor, vesel si foarte cald. Am avut parte de ocean in fiecare zi, de plimbari pe cele mai frumoase strazi, de palmieri, de magazine faimoase si toate astea au culminat cu nasterea fetitei noastre.

O nastere nu la fel de usoara ca sarcina, dar o experienta interesanta.” Am intrebat-o ce nu ar vrea ca micuta sa mosteneasca de la parinti, ocazie cu care mi-am dat seama cat de mult trebuie sa fi contribuit America la increderea de sine.

„Nu m-am gandit la ce nu as vrea, pentru ca noi suntem doua persoane cu principii si nu avem mari defecte.” Andreea isi doreste sa fie cea mai buna prietena a fetitei sale, de aceea se bucura ca este o mama tanara.

„Mi-am dorit sa cresc alaturi de ea si sa simta ca si eu am ramas un copil. Si, cel mai important, nu am vrut sa fiu egoista si sa astept pana la 30 de ani, fiindca as fi pierdut toate aceste bucurii.”

Cine invata din greseli
Din experienta de viata destul de vasta la cei 25 de ani, Andreea recunoaste ca greselile sunt iminente si ca orice ar spune parintele, copilul va face tot cum vrea el. „As vrea, in primul rand, ca Maria Sofia sa aiba
incredere deplina in mine, indiferent ce obstacole va intampina. Fiecare etapa a vietii are problemele ei, problemele incep din momentul in care inveti sa mergi.

As vrea sa tina cont macar de 50% din sfaturile mele, sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie si sa nu aiba incredere oarba in oameni.” Fetele se comporta deja ca cele mai bune prietene. Merg impreuna la cafenea, la mall, colinda orasul cu masina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii