Anihilarea – Cea mai nouă ediție Marvel din România

Ediția numărul 29 din colecția Marvel vine să completeze experiența fabuloasă a fanilor de benzi desenate din România cu un nou număr senzațional! Revista Anihilarea' poate fi cumpărată doar pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Numărul Anihilarea' a apărut în anul 2006 și reprezintă un crossover între poveștile mai multor eroi spațiali din Universul Marvel. Povestea a fost scrisă de Keith Giffen și editată de Andy Schmidt.

Anihilarea – cea mai nouă ediție Marvel în România

Dacă vrei să afli ce se întâmplă cu personajele tale preferate, precum Thanos, Silver Surfer, Super Skrull, Ronan the Accuse, Drax, Cammi, Star-Lord, Gamora și mulți alții, atunci trebuie neapărat să cumperi această revistă de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Cele mai importante creații ale geniilor Marvel și cele mai îndrăgite momente din istoria benzilor desenate își dau întâlnire în această colecție de 48 de reviste, care apar săptămânal. Ea include atât clasici, cât și niște noutăți absolute, ca să te bucuri așa cum trebuie de universul Marvel!

Dacă nu știi ce surpriză să îi faci unui fan, poți folosi aceste reviste de benzi desenate și drept cadou! Așa vei urmări cu sufletul la gură alături de cei dragi toate aventurile fabuloase prin care trec cei mai iubiți super eroi.

Cum poți face precomandă pentru Anihilarea'?

Precomandă chiar acum edițiile din luna aprilie pentru colecția Marvel, doar pe colecții.libertatea.ro!

Pachetul include: Ultimate Spider-Man: Putere și responsabilitate – Ediția nr. 27Captain America: Moartea unui vis – Ediția nr. 28, Anihilarea – Ediția nr. 29 și Marvels – Ediția nr. 30.

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 29 aprilie 2022. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. Pot exista întârzieri în contextul vacanței din perioada sărbătorilor pascale.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse